Vladislav Svoboda

Začala prezidentská kampaň - hezky po zemanovsku

29. 03. 2017 11:52:04
Před pár dny jsem dostal mail s názvem Budoucí prezident Horáček? A pak dovětek: Jeden z Havlovy party, a odkaz na spis StB. Ironií je, že mail přeposlal budoucí předseda Národní socialisté - Lev 21!

Strany, která byla založena Jiřím Paroubkem, která se za necelých pět let fungování už čtyřikrát přejmenovala a měla dva předsedy. Ten poslední ve své funkci vydržel pouhých osm měsíců. V současné době je strana už 15 měsíců bez předsedy. Nyní se to má změnit. Budou mít nového předsedu a znovu se přejmenují. A to na Národní socialisté. Jak se zdá Lev už úplně vypelichal.

Ale o to nejde, jde spíš o ten mail, který odkazuje na https://www.michalhoracek.cz/download/MH-Spis_StB.pdf

Po přečtení mně nezbývá než se autorů této diskreditační kampaně zeptat: O co se vám jedná? Protože, co jsme se vlastně dozvěděli z toho "strašného spisu"? Že StB kontaktovala Michala Horáčka a chtěla ho využít na sledování pana Cigánka. Při první a zároveň posledním setkání jim dal najevo souhlas. Nebo si to možná dotyční pánové pouze vsugerovali. Protože jaká byla skutečnost? Michal Horáček po setkání ihned požádal o přidělení jiné práce a nebo o rozvázaní pracovního poměru. Proč? Chtěl tím StB znemožnit, aby na něj byl vyvíjen tlak. Proto se pro StB stal neseriózním, a StB se ho už nepokoušela kontaktovat a spis dala k ledu.

Zdá se, že nás čeká horká prezidentská kampaň plná lží a podrazů. Možná větší než jaká byla při posledních prezidentských volbách, kdy byl obviněn Schwanzenberg, že na hradě jeho manželky visí obrazy s hákovými kříži a hajlujícími lidmi. Tato lež se opírala o článek Adama B. Bartoše, který si vydobyl svou slávu seznamy českých "Židů" a pravdoláskařů. Co na tom, že jmenovaný jaksi zapomněl zdůraznit, že hrad rodině Schwanzenbergovy manželky už 300 let nepatří.

Poté následoval inzerát v Blesku s titulkem "Nevolte Karla Schwanzenberga!", který ho výrazně poškodil. Zadavatel inzerátu byl pražský advokát Vladimír Zavadil, který před Listopadem působil jako důstojník StB. A jako většina bývalých důstojníků StB je milionář.

Jak se zdá, příznivci Zemana z řad bývalých členů KSČ (a že jich Miloš Zeman ve svém okolí měl a má) a z řad bývalých pracovníků StB opět zahájili svou diskretizační kampaň, aby jejich oblíbenec mohl usednout na prezidentský trůn.

P.S. Michal Horáček není můj prezidentský kandidát

Autor: Vladislav Svoboda | karma: 26.02 | přečteno: 1094 ×
Poslední články autora