Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bože, to mohlo napadnout jen chovance z Bohnic. Já jako Slezan, v tomto ubohém článečku se nevyskytující, jsem taky občas měl, z některých projevů českých šovinistů, ten pocit, že Moravané jsou jen odpad, náplava, hlupáci. Kde se v takových lidech, navíc nechajících se zobrazovat v talárech, ta nenávist bere? Zjevně jsem jeden z těch blbců, jelikož to nechápu.

0 0
možnosti

Kladu si otázku, co to musí být za člověka, který se neštítí dělat si srandu z tragických událostí v nedávné minulosti jen proto, aby zde bagatelizoval obavy části obyvatelstva z neutuchajícího přílivu imigrantů do Evropy. Je symptomatické, že pan Polický se u toho náramně baví. RvRvRv:-/

1 2
možnosti
Foto

Kladu si otázku, proč na článek, který humorně odlehčuje milionkrát omílaná vážná témata, reaguje někdo, komu chybí smysl pro humor a nadsázku. Kdyby blogeři obyvatelstvo bavili, a ne strašili, bylo by lépe.

3 1
možnosti

Už aby to bylo. A Prahu obehnat velkó zďó. A hlavně přestat posílat daně.

A taky víno a slivovicu.

Totální embargo !

:-P;-D

1 0
možnosti
Foto

R^;-D

Jenom počkejte až bude nás Moraváků v České části země alespoň 10% pak okamžitě změníme zákony a vás Čechy zotročíme;-D

2 0
možnosti

Až vás Moraváků bude v Čechách POUZE 10%, pak bude hej. Většina Pražáků jsou Moraváci.

1 0
možnosti

J81o68s71e48f 93N68o31v15á27k

1. 10. 2015 13:00

ano, pošlete armádu, už se na ty čecháčky nemůžu ani podívatR^

3 0
možnosti
Foto

Zcela s vámi souhlasím. Už se na to také nemohu dívat. Vláda by měla vyhlásit částečnou mobilizaci (v Čechách, ne na Moravě a ve Slezsku) aktivovat aktivní zálohy (pod velením poslankyně Černochové) a dát podnět k restaurování Lidových milicí. A udělat na té Moravě pořádek:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik