Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Zeman a Klaus jsou příčinou hodnotového svrabu naší společnosti. Jejich společnou vlastností je láska k Rusku, což nemusí být náhoda.

3 0
možnosti

S kolegy si to šeptáme již patnáct let a dnes se to potvrzuje!

1 0
možnosti

Díky za vynikající souhrn!

:-)

5 1
možnosti
JL

Dík za článek.R^

Milovníkem intrik a pletich byl vždycky.

9 1
možnosti
Foto

Vždy jsem byl zemanovec (ne ovšem člen SPOZ) a nikdy bych nevolil nikoho jiného. Poprvé jsem zapochyboval teprve nedávno, když se Zeman začal družit s Babišem. To bych asi nepřekousl. S Babišem mohu souhlasit jen v jednom, a to když řekl, že Čechy patří Čechům. A proto Andreji, s bohem.

6 1
možnosti
PK

P77a90v35e12l 15K34u91l63a

8. 12. 2015 13:43

Tak mně nezbývá, než doufat, že jim to družení vydrží ;-)

1 0
možnosti
SN

:-)....Autore a ostatní přikyvovači! Ukažte mi v tomto státě někoho, kdo by ho nahradil. Je to normální člověk s normálními lidskými vlastnostmi, trochu nemocný, trochu si leští vlastní ego, Ale....který chlap není ješitný? KDyž už ho neobdivuje manželka,(myslím tím všeobecně většinu mužů), u milenky už se opotřeboval, tak jde do politiky. Tím ale nemyslím současného presidenta, který dokáže jít i proti proudu, ačkoliv je na něj pliváno ze všech stran. Je to jeden z mnoha, který se bije za naši republiku !  Tedy za nás všechny. Jak prohlásil jeden pražský intoš - Zemana zvolila lůza!  Pak je lůzou většina občanů tohoto státu .  RvRvRv

1 15
možnosti
MD

Jsou veci, ktere nema smysl resit. M. Zeman by mohl chodit po 'hradu' trebas v teplacich s krabicovym v ruce. Jen kdyby byl 'NAS'. Jako NAS V. Havel. Kdyby slo jen o ten ruzne ochuceny, za ruznou cenu, etylalkohol, byli by to skveli partaci. I kdyz MZ spise v 'ucnovskem stavu'.

3 4
možnosti
MD

Tvrdite, ze

Příchodem Miloše Zemana  do funkce předsedy vlády česká politika zvulgárněla a zarogantněla, a jeho vládu provázela řada, někdy až neuvěřitelných, afér.

Ja tvrdim, ze kdo neni 'od prirody' vulgarni, nestane se jim ani pod vlivem okoli. Tak ze jen TRAPNE svadeni nedostatku jinych na M. Zemana. A takovych konstrukci tam mate 'neurekom'. Zac takovy clanek stoji, to uz necham na vas a jinych.

3 12
možnosti
OK
TK

Moc pěkné, ale jak se opakovaně ukazuje, Zeman nemůže udělat nic, co by přesvědčilo jeho obdivovatele, aby volili někoho jiného

4 1
možnosti
Foto

Skvělé hodnocení, díky. Jen mám obavu, jak výstižně píše níže pan Vodvářka o jeho obdivovatelích. Dodržuji, po jeho zvolení, deklarovanou ignoraci. Za článek samozřejmě R^.V

5 1
možnosti
Foto

Vážený autore, děkuji Vám za stručné shrnutí. Mám jen obavu, že je v současné společnosti nálada takového charakteru, že pokud by současná hlava bezohledně močila uprostřed Václavského náměstí, tak by část obyvatel děkovala za nutnou vláhu pro keříky, další část by tvrdila, že nic neviděla a jen malá část národa by to označila za zhovadilost. 

Vám karma R^

12 4
možnosti
TG

Předpokládám, že kdyby močil uprostřed Václavského náměstí kníže Karel, tak by také část obyvatel děkovala za vláhu a hnojení, část by vše popřela a pražská kavárna by to popisovala jako "šlechtickou roztomilost" či politický protest, který by měl být po zásluze odměněn cenou Václava Havla za Kreativní disent.

1 7
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik