Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený Vladislave, přijměte mou poklonu za nádherný seriál článků. R^R^Muselo to být pro Vás opravdu těžé shromažďování faktů, ale bezvadné. Doporučuji jej ve všech diskuzích autorů, já jim říkám "karmohoniči", kteří čekají na každý "štěk" geniálního. Asi zbytečně, ale snad se lidé vzpamatují a v příští volbě jej vymetou na vysněnou Vysočinu - trvale. Hezké Vánoce přeji.V

1 0
možnosti

Výborně R^ a poděkování.

Jen doplním, že vyznamenal také Ludvíka Karla, generálního ředitele firmy

Preciosa, kde se nacházel snad nejhorší komunistický lágr Minkovice.

http://www.kriminal-minkovice.wbs.cz/Verejna-zaloba-politickych-veznu.html

10 0
možnosti

V otrokarskych podminkach pracovaly a pracuji tisice a tisice delniku za smesne mzdy. Za komunistu stejne jako dnes. A nikoho to nezajima.

1 10
možnosti

:-)....Ještě jste zapomněl dodat, že madam Němcová, stojící dva metry od něj byla intenzivně ovanuta pachem alkoholu.  Bohužel.....nedovedla rozeznat jestli to byla borovička, nebo slivovice,.....mohla si typnouf becherovku!  RvRvRv

3 3
možnosti

Inu, pane Svobodo - marná sláva, pan Zeman je na rozdíl od Vás presidentem. Toho, myslím, Vy nikdy nedosáhnete. Přestože zacházíte s pravdou podobně svévolně jako on.

3 9
možnosti

Kraulovat doma ve vane a v opojenosti z vlastnich uspechu vykladat MZ, ze jeho styl plavani pres La Manche je nemozny, to by leckterym kritikum MZ slo dobre. Vam se preje dobra plavba v teple vode s koupelovou penou, bez proudu a vln.

4 6
možnosti

Je moc dobře, že to píšete. Většina lidí je snadno manipulovatelná (a rozhodně to nejsou jen příznivci Miloše Zemana), ale snad některým přece jen něco dojde.

6 4
možnosti
Foto

na té fotce je mi zgruntu líto pátera Václava Malého. A ten pohled na klenoty nejdražší našeho nejvyššího mi, promiňte, připadá : a... myslíte, že se to dá pít? má to takový krásný barvy...

15 4
možnosti
Foto

Ano, když má starý člověk problémy s dolními končetinami, tak to u mladé dívky může vyvolat dojem opilosti. Záleží na tom, v  jakém kolektivu se pohybuje. ;-)

4 14
možnosti
Foto

Vy se tou nenávistí vůči Miloši Zemanovi jednou zalknete. Minimálně v polovině případů, o kterých píšete, uvádíte pouze své domněnky, které prezentujete jako fakta.

7 13
možnosti

Když je těch případů tolik, tak alespoň jedním nás obdařte.

8 3
možnosti
Foto

R33o75m23a19n 71K53o18z37e83l

11. 12. 2015 11:37

Ta Nečasova vláda byla držena stranou, kterou nikdo nevolil, jejíž předsedkyní byla osoba, která se zavázala, že během volebního období nezmění politickou stranu a sám pan Nečas se dušoval, že by nikdy s těsnou většinou nevládl...takže dost důvodů, proč takovou vládu nejmenovat.

7 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS