Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor mě pobavil...ano realizace Marxova učení v Rusku byla opravdu zrůdná. Na to Zeman zapomněl. Zase zapomněl, prezident jeden.

0 1
možnosti
Foto

Ale k převzetí sovětští bolševici byly dokopány naprosto rozvrácenými jak vnitřními, tak i vnějšími poměry.

0 1
možnosti

Veci, ktere by MZ v idealni spolecnosti jiste nijak nectily. V idealni spolecnosti. Ovsem jaksi jste ale zapomnel doplnit popis celeho spolecenskeho prostredi, vycnivajicich ci schovanych jedincu a jejich uskupeni, do ktereho tyto veci zapadaji.

2 3
možnosti

P68a62v81e56l 89V23é29b35r

3. 3. 2016 12:14

Pane autore, já vím, teď pomlouváte Zemana a ne někoho jiného. Ale - mohl byste podle podobných kritérií provést srovnání s ostatními vládami?

2 5
možnosti

Pokud myslíte třeba Špidlovu, tak na ní měl taktéž zásluhu Zeman. A jinak v čem ho pomlouvám? Řekl jsem snad nějakou lež? Pokud ano, tak mi ji vyvraďte.[>-]

3 2
možnosti

A jejda, ještě exministr zahraničí J.Z., na toho jsem zapomněla. Tak to bychom měli dohromady celkem 8 rozsudků na Zemanovy lži, z toho 7 pravomocných.

Karma, pane autore. :-)R^

8 1
možnosti
Foto

Co vede? Je to cesta k moci, příkladně k měšci. V nejlepším případě k obojímu.

Karma! R^

6 2
možnosti

Ten měšec u Zemana zas až tak moc neplatí (na rozdíl od lidí, kteří jej vždy obklopovali a obklopují). Za to vůle k moci, ta je obrovská.

8 1
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik