Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máme volby do senátu, pane.

1 0
možnosti
MK

Vnímat rozdíl mezi krajskými a parlamentními volbami dovede pouze část populace. Ta její chytřejší část.

Ta hloupější vnímá pouze líbivá hesla a vůbec neřeší skutečnou podstatu věci. Schválně si všimněte, které strany se snaží oslovit právě tuto cílovpou skupinu s použitím témat, které jsou úplně mimo formát krajských voleb.

0 1
možnosti
JR

J70a73n 19R38á16ž

22. 9. 2016 15:55

Předvolební kampaň všech stran je zcela trapná. Až na naprosté vyjimky žádný z kandidátů nesděluje, co by chtěl pro kraj udělat, ale v kampani dominují témata, o kterých krajská zastupitelstva nemají kompetenci rozhodovat.

A nejtrapněji působí kampaň ČSSD, kdy i v jejich reklamních upoutavkach hlavně v Právu dominují temata, jako proplácení prvních tří dnů nemoci nebo zvýšení minimální mzdy. Je vidět, že mají zahraniční PR poradce, kteří netuší o co jde v krajských volbách, nebo odvádějí pozornost od neúspěchů svého vládnutí, jako je osmiletá vláda ČSSD hejtmana Haška v Jihomoravském kraji.

2 0
možnosti
MD

Az budou zit imigranti misto v obcich a mestech na nam pridelene casti Saturnu, pak budete mit kousek pravdy.

0 0
možnosti
VS

A oni nějací žijí v obcích či městech?[>-]

1 0
možnosti
ZS

Máte v zásadě pravdu, v krajských volbách by se měla řešit především regionální témata. Podobným nešvarem však netrpí jen antiislámské strany, ale naprostá většina našeho politického spektra včetně tzv. vítačů.

1 0
možnosti
Foto

Tak s tím začala kdysi dávno ČSSD, že do krajských voleb nasadila celostátní témata, ale ono je to vlastně jedno. Lidé stejně většinou nevolí ani podle témat, ani podle programu.........

2 0
možnosti
PK

Souhlas. Včera jsem jelo okolo plakátu Okamurovy partaje. O řešení problémů kraje, v tomto případě Středočeského, ani muk, jen ta mantra o migraci, se kterou jako krajský zastupitel neudělá nic (max. může odhlasovat "nepůjčení" krajského objektu pro ubytování uprchlíků, to je vše). A tak jsem si vzpomněl na část Klusovy písně

" ... a každý tu svoji mordu,

vystaví u dálnice na bilboardu ..."

Pane Bože, prosím za co, takto trestáš ten svůj lid! A babička by na to odpověděla: "To máte za to, že se nemodlíte, vy zmetci!";-D

0 1
možnosti
AL

Je to proto, že lidi jsou nemyslící stádo, co spolkne všecko a neuvažuje. Asi jako když před pár elty slibovali před krajskými volbami zrušení 30Kč poplatků, i když to nešlo.

4 0
možnosti
SH

Dávám plus, ale nepaušalizujte, prosím. Všichni lidé nejsou nemyslící stádo. Tedy - aspoň já tomu věřím.

2 0
možnosti
JL
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik