Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře napsáno. Navíc kdyby pí.ministryně s feministkami zajistila, aby otcové na mateřské dovolené i kojili miminka, tak byla by odstraněna odvěká diskriminace mužů z důvodu neschopnosti kojit. Pak už by to bylo u nás žůžo.

1 0
možnosti

J18a25n 71R15á82ž

4. 11. 2016 13:49

Při koupi nového Rolls-Royce prodávající kupujícímu předváděl příslušenství. Když mu ukazoval kliku na roztočení motoru, udivený kupující se ptal: "Prosím Vás u tak dokonalého vozu je potřeba mít v kufru kliku?" Prodavač mu odpověděl: " I u tak dokonalého tvora, jakým jste Vy, se nacházejí bradavky i když nekojíte. Prostě máte je pro případ, že byste je někdy potřeboval! "

Ministryně Marksová si asi řekla: Muži na mateřské dovolené zaktivizují své bradavky a ženy budou moci bez rušení nějakým kojením budovat svoji kariéru!;-D

0 0
možnosti

To by mě zajímalo, jak si o ty dávky zažádá, když neumí číst a psát...... Neměly by být ty dávky nějak omezeny pokud není schopen poskytnout svým dětem alespoň základní vzdělání?

2 0
možnosti
Foto

Není žádným tajemstvím, že dost rozsáhlé tiskopisy písemných žádosti o dávky vypisují negramotným (a přirozeně hodně horkokrevným, hlučným a uřvaným) žadatelům a žadatelkám na Úřadech práce již mnoho let - pro jistotu - samy úřednice.

1 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 12,23
  • Průměrná čtenost 1435x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik