Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"vyrukoval Miloš Zeman po krku Klausovi a ODS"

a že se ptám, vyčítáte více to vystartovýní proti nebo oposmlouvu?

To by nám řeklo možná více než celý blog.

0 0
možnosti

P89a18v91e68l 84M20a86t78a78s

23. 11. 2016 10:24

Pane Svobodo, nestydíte se za to, že píšete rozsáhlé blogy a přitom Vaše čeština nedosahuje úrovně žáka 5. třídy základní školy?

K obsahu blogu se nevyjadřuji, naše názory se dost liší.

3 2
možnosti

Ano, stydím - celý život. Ale přesto mi dovolte abych mohl své názory a pocity mohl vypsat. Děkuji.[>-]

2 0
možnosti

K32a51r53e68l 32B60o63k

23. 11. 2016 9:42

Velice výstižně napsáno.Karma.R^

3 0
možnosti
Foto

R^ Tesat do kamene! Proč nemůžu dát karmu 100x? Odmítám prezidenta, co mě URÁŽÍ;-€

9 0
možnosti

Dobrý den, máte stejné jméno jako zemřelá národní socialistka, která v padesátých letech seděla deset let v kriminálu. Z toho několik let na cele s Fráňou Zemínovou, odsouzenou v procesu s Miladou Horákovou.R^

1 0
možnosti

Demokracie počítá se slušností lidí a s tím, že s těmi, co ji nedodržují, se prostě nemluví. Tím se vyřadí ze společnosti a nemají prostor. Ale kolik je u nás slušných lidí, kteří vědí, co je demokracie? Jsme v Česku mezi Česky a politici vzešli z nás, naší volby.

0 0
možnosti

Nad volbou soudruha Zemana krouti s podivem spousta lidi hlavou. Nelze se divit, kdyz komunisti maji treti nejsilnejsi stranu v republice. Akceptujme, ze jsme narod bez kolektivni pameti a kolektivniho svedomi. Zeman je jen nasledek, nikoliv pricina. Jestlize se podivame hloubjej na Zemanovu fotografii, to jako bychom se divali do zrcadla. Tam se muzeme videt v cele sve nahote.

9 2
možnosti

Píšete: "Najdou se nějací poslanci, kteří přijdou se zákonem na ochranu občanů před lhaním, hulvátstvím a opilstvím zvoleného zástupce. "

Pokud máte dobrou paměť, tak si jistě vzpomínáte, že s něčím podobným již před delším časem přišel T. Okamura - odvolatelnost politiků. A jak to dopadlo? Byl označen za populistu - i těmi (nebo předeším právě těmi?), kdo (často okázale) prostestují proti Zemanovi (teď se nebavím o jeho skutcích!).

Takže předpokládám, že z logiky věci Okamurův návrh podpoříte :-)

8 5
možnosti

Ochrana a odvolatelnost je přece jenom něco jiného. Na okraj: jak znám jak to u nás chodí, tak by příznivci neúspěšného politika odvalili toho úspěšného a další toho nového a stále dokola.. Výsledek?: Dokonalý maglajz.;-)

3 5
možnosti

Já si nemůžu pomoct, mně se hrozně líbí, jak se mazurek, jiroudek, kulhavý a spol v diskusi vztekají. :-)

Já vím, je to off-topic, pardon. K článku jen souhlas. R^

11 9
možnosti
Foto

A mně se zase líbí ,,široký horizont" mnohých. Od jména ke jménu, že;-D Nakonec, tací jak Vy fiknou mínus už podle jména, popř i palec, že. Uspokojení jak noha:-P

7 5
možnosti

Karma."Království lži není tam kde se lže,ale tam kde se lež akceptuje".Mnoha fandum Zemana jeho lži nevadí,nebo je nejsou schopni vubec vnímat.Proto v našem království muže vládnout Král lhářu a s požitkem všem zvracet na hlavu.Lidé tak snadno zapomínají a pod heslem "za všechno muže Havel" si už ani neuvědomují,že v období největšího rozkrádání byl v nejvyšší výkonné funkci premiéra Zeman a před ním Klaus.Dnes velcí hrdinové a oslavovaní "vlastenci"...

12 9
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik