Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dík za informace!

Je to smutné, ale naše společnost se dělí na slušné, kultivované občany, kteří mají v úctě druhého člověka,

a na komunisty vychované gaunery, kteří závidí, nenávidí, podvádějí, bezostyšně lžou, kradou nám naše peníze, pohrdají prostým lidem a snaží se naší obnovené republice škodit za jidášský groš, snaží se za jidášský bakšiš rozdat naše výrobní prostředky, naše původně dobře fungující zdravotnictví a školství, rozvracejí naši původně dobře fungující společnost za mrzký peníz desinformátorů této společnosti.

A toto dělítko jde napříč společností, napříč stranami, napříč prezidenty a pro obyčejného člověka je těžké rozpoznat, kdo kam patří. Proto obyčejný člověk rozesílá tyto lživé, falešné, rozvratné maily pod dojmem, jak slouží naší republice!

A přesto není jiné cesty, než aby každý z nás přijal nějakou cestu kultivace člověka, a sám dokázal rozpoznat vlky v beránčím rouše od skutečných, čestných občanů.

Je jediná cesta, jak pozitivně ovlivnit celou naši společnost: 1. Kultivace sama sebe. 2. Nevolit strany, které se dosud nezbavily svých gaunerů, které (jako strany Opoziční smlouvy) trvale usilují a podřízenost justice a policie sobě a usilují o nerovnováhu v demokratické dělbě moci. A samozřejmě nevolit na post prezidenta gaunera a hulváta!

Již od Listopadu zde mnozí gauneři úspěšně pracují nejrůznějším způsobem na poškození naší společnosti jsouc podporování nejrůznějším desinformačními velmocenskými agenty. Hrabou, kradou a lžou. A mnozí z nás jim to baštíme!

:-)

0 0
možnosti
Foto

A není ta hranice mezi oběma skupina prostupná?

0 1
možnosti
Foto

Ten Horáčkův spis je falsum. Viz ty odkazy na StB (dokument s hlávičkou Zpráva StB).

0 2
možnosti
Foto

Úpřímně řečeno, pane Svobodo, čekal jsem, že při svých zkušenostech reálnost samostatné organizační struktury StB mi budete oponovat tak nějak zevrubněji.

Působil Alojz Lorenc v období 1985-1989 jako první náměstek federálního ministra vnitra Československé socialistické republiky, pověřený řízením centrálních kontrarozvědných správ Státní bezpečnosti?

A nebo platí, že nejvyššího postu dosáhl generál Lorenc v roce 1985, kdy se stal prvním náměstkem ministra vnitra Vajnara. Zpočátku (do roku 1988) generál Lorenc řídil Správu ekonomické kontrarozvědky a Správu vnitřní kontrarozvědky, též ale Vysokou školu SNB a Technickou správu FMV, Správu vývoje automatizace, Zvláštní správu (Ústřední orgán šifrové služby státu) a Technickou správu (vývoj zpravodajské techniky). Řídil Státní komisi pro ochranu státního tajemství, byl členem Vládního výboru pro obranný průmysl a členem Vládní havarijní komise. V čase Mimořádných bezpečnostních opatření byl pověřován řízením celostátního operačního štábu na FMV. Od reorganizace FMV v roce 1988 mu byly podřízeny Hlavní správa kontrarozvědky, Hlavní správa vojenské kontrarozvědky a Správa kontrarozvědky v Bratislavě. Řídil a komplexně kontroloval protišpionážní, ekonomickou, vojenskou i politickou kontrarozvědnou práci v celém Československu.

viz heslo na Wikipedie

Ten rozpor ve formulacích mi není jasný. Jak zněl jeho jmenovací dekret?

0 1
možnosti
JZ

Děkuji za připomenutí. Potrefené husy se ještě ozvou. ;-DZasloužená karma.:-)R^

14 0
možnosti
Foto

Pouhé výmluvy. Jako vždy.

0 10
možnosti
VS

Pravda vy o tom určitě víte hodně.;-D

9 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,66
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik