Diskuse

Pane Macrone, rád bych vám něco připomněl

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv

Příliš zjednodušující!

:-)

1 8
možnosti

Pardon, chtěla jsem dát minus.

1 0
možnosti
Foto

R^

EU se snaží hrát si na jakési evropské USA, ale zapomíná, že na počátku historie USA stálo několik poměrně malých a zhruba stejně silných kolonií. To je úplně jiná konfigurace než Evropa s dominantní franko-germánskou osou. EU by se měla vrátit k myšlence volného hospodářského sdružení a tu unifikaci udělat nejdřív regionálně (Skandinávie, Středomoří, Francie+Belgie, Německo+NL, Střední Evropa) a teprve po několika generacích se pokusit tyto regiony spojit ve funkční federaci.

3 1
možnosti

Výborně napsáno. Váš text jsme poslali na Francouzské velvyslanectví, panu Sobotkovi a panu Zaorálkovi. Je potřeba je pravdou mlátit přes hlavu, když ji sami nevidí. Musí být ale jasné, že občané České republiky ji vidí.

13 1
možnosti

Jsem smutný z toho, že to samé mu neřekli na tomto zasedání představitelé našeho státu. Jsem příznivcem francouzského způsobu života. "Pracovat , abych mohl žít, nežít jen proto, abych pracoval". Ovšem nejsem ochoten živořit jen proto, aby Francouzi mohli žít. Ať si pan prezident uvědomí, kolik z fondů EU čerpala a čerpá Francie a kolik ČR, Pokud je Francie ochotná existovat jako protektorát SRN, nevidím důvod, aby to ČR financovala živením uprchlíků z jejich kolonií.

11 1
možnosti

Tohle francouzské "nové koště" nic dobrého nevěstí. A když vidím, jak se před ním Anděla natřásá (stejně jako před Hollandem), tak z toho dobře není.

11 1
možnosti

souhlasím s autorem a dodávám, až mi ten nešťastník, spolu s každým z vrcholných politiků, které jsem nevolil, bude chtít kázat, co mám, dělat, tak mi musí první říct, kolik má dětí...jo, je to pro mě součást kvalifikace každého, kdo mě chce ohrožovat přísunem nepůvodních druhů...

9 0
možnosti

Zdravý selský rozum říká: neberte si na své území velkou skupinu cizorodého náboženství, jehož příslušníci mají tendenci nenávidět západní hodnoty a realizovat svou nenávist se zbraní v ruce. Je vidět, že západoevropské země se v podstatě zbláznily - tedy jejich obyvatelé. Nebo jinak řečeno: nám koza chcípla, ať chcípne i vám.

16 0
možnosti

I na nepochopení rozdílu mezi islámem a islámismem lze rozpoutat válku!

0 4
možnosti

R^ Nejen, že je Macron pan velkohubý, ale nutno si uvědomit, že mu do křesla významně pomohla silná muslimská menšina!!! Otázka je prostá: "Proč máte p. Macrone už dlouhé měsíce v zemi výjimečný stav? Chcípla Vám koza a chcete aby chcípla všem státům ve V4?" Asi nás má za provinční hlupáky; je to Francouz, který rozbourává přednosti EU, viz. platy řidičů kamionů. Jsou to i francouzské firmy, které v ČR drží platy zaměstnanců co nejníže, ale odvážejí do mateřských sídel v zahraničí sta miliardové zisky!!!

21 0
možnosti

R^ A ještě něco z min. století: Francii budeme bránit do posledního Brita a Američana ....

5 0
možnosti

Velmi podařený příspěvek , pane autore - karmaR^

14 1
možnosti