Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Tak jak se Herman a Bělobrádek hájí proti kritice jejich účasti na sudeťáckých slavnostech tak stejně lze poukázat na malou nacionalistickou skupinku v AfD.

Rozdíl je hlavně v tom, že nácky jde jednoduše z AfD vyházet, kdežto sudetoněmecký svaz to má ve stanovách a musí rozhodovat soud.

0 0
možnosti
Foto

J48i95ř10í 14K47i38n77d90l

16. 10. 2017 11:59

Já tohle, jsem nikde nečetl, ale přečetl jsem si jejich program , kde se píše že AfD se domnívá, že německý stát musí podporovat „tradiční rodinu“, nikoliv migranty. Strana varuje, že porodnost migrantek je vyšší než porodnost německých žen, a tudíž by podpora uprchlíků přispěla k „etnicky kulturní změně struktury obyvatelstva“. Dále se v programu píše, že tradiční německá rodina – totiž otec, matka, děti – je základním kamenem společnosti a jejích hodnot. Podle Afd je islám je v rozporu s německou ústavou. Jeden z hlavních bodů programu proto nyní zní „Islám do Německa nepatří“. Pod touto frází se skrývají konkrétní požadavky. Zakázáno má být budování mešit a muezzinovo svolávání k modlitbě. Zcela zakázány mají být pokrývky celého těla (burka) a ve školách by se nesměly nosit šátky. Muslimské organizace navíc nemají mít možnost být zařazeny mezi veřejnoprávní sdružení a vzdělávání imámů by měly mít pod dohledem německé univerzity.... Ono se na to stranu nakydalo hodně špíny a já nevěřím, že by Sasové, kteří zažili komunismus by byli pro stranu, jak ji popisují media.

4 1
možnosti
Foto

obávám se, že v té poslední větě se hrubě mýlíte.

1 0
možnosti
JZ

J56a83n 29Z11i53e59g84l34e59r

16. 10. 2017 11:38

Zasloužená karma :-)R^

3 1
možnosti
ZH

U Klause je to obzvláště pikantní, když se při podpisu "lisabonu" zasadil o výjimku pro Benešov dekrety.

0 1
možnosti
DB

lidé vždy bohužel reagovali na jednoduchá hesla a píše o tom i Hitler ve své světoznámé knize..a od těch dob se nic nezměnilo........

AfD je velmi špatná strana s velmi špatným programem a nachytala voliče jen a jen na migraci.

A tak je otázka, jestli migrace nebyla spuštěna úmyslně, právě za tím účelem aby se jistá skupina lidí nechala takt o nachytat.krom jiného, protože dopad této migrace jsou v různých oblastech lidského života......včetně finančního..

Krom toho jsou i v AfD lidé jistého velmi speciálního charakterového ražení, jako je např. Alice Weidel a jí podobní..pokud vládnete němčinou, doporučuji, si její proslovy poslechnout na youtube............

Kdo je pro AfD, je podinformovaný..........nezná podstatu

2 9
možnosti
Foto

Skutečně si myslíte, že Merkelová otevřela hranice aby nahrála AfD?;-D

4 0
možnosti
Foto

AfD se bude zcela určitě názorově štěpit, tak, jako každá mladá strana, ostatně už to začalo odchodem Frauke Petryové, která si založila stranu vlastní. Fašizující tendence v AfD jsou a jsou i v každé jiné straně, i v těch tzv. zavedených, jen je tyto strany tak otevřeně nehlásají. AfD mohla vyrůst do těchto rozměrů jenom díky nabubřelé přehlíživosti, nezájmu a naprosto praštěné politiky, kterou v Německu předvádí vládní strany. Z toho důvodu je dobře, že v Bundestagu je a bude tedy lépe slyšet. Je jen na nich, jak se získanou mocí naloží.

5 0
možnosti
VS

Otázka zní: Až budou příští volby, kolik stran z AfD do té doby vznikne. Hodně. A skončí tam kam nyní po volbách směřuji - v nenávratnu.:-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik