Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. Na ty ekofašisty by se měl vzít pořádnej bejkovec a vypráskat je někam... třeba do střední Afriky. Tam je pro jejich páchání dobra obrovské širé pole neorané.

1 0
možnosti

Přesně tak.... Zdravím z Frydku-Místku, kde tato ekoteroristicka organizace Deti zeme uspesne oddalila stavbu obchvatu na ktery tu cekame už více jak 20 let.

0 0
možnosti
Foto

P31a30v74e25l 52V57á59v75r15a

5. 12. 2017 13:20

1. Souhlasím s názorem, že iniciativy fungují obstrukčně, často kontraproduktivně.

2. Nesouhlasím s názorem, že by se jim mělo toto právo upřít. To by nás právě hodilo do těch 50-tých let.

3. Navrhuji zvýšit trestní a materiální zodpovědnost za takové obstrukce. Tedy možnost požadovat odškodné v případě, že se prokáže, že jednání bylo čistě obstrukční, nekonstruktivní a účelové. Bohužel tedy ex post, ale zato právně čistě a s odrazujícím dlouhodobým efektem.

7 0
možnosti

K39a19r33e18l 39S65a52i73d10l

5. 12. 2017 11:58

Já budu volit stranu která bude mít v programu zastavení financování neziskovek mimo těch které pomáhahají našim dětem a starým lidem.

7 0
možnosti

Souhlas.

Jen lidé si musí udělat pořádek ve vnímání významu a používání určitých slov a nenechat se manipulovat.

Strana, která Vám bude jako voliči naslouchat, bude veřejně pranýřovaná jako "populistická", protože se tímto dostala do rozporu s názorem nějaké jiné zájmové skupiny, která je přesvědčená, že jen ten její názor a zájem je správný.

:-)

3 0
možnosti

Já bych si tipovala, že mezi skutečné ochránce přírody se infiltrovali škodiči přírody, kteří se snaží podobnými aktivitami ochránce přírody dehonestovat

3 0
možnosti

Až půjdu příště volit, tak budu volit tu stranu, která ve svém programu bude mít jasně definované zrušení možnosti komukoliv zasahovat do celostátně důležitých staveb. Jinak si budu připadat jako v padesátých letech, kdy nám určovali co máme dělat a jak máme žít, domovní nebo uliční důvěrníci.

Zdroj: https://vladislavsvoboda.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=637336

Dovolte mi tedy otázku: Kdo bude rozhodovat o tom, co je a co není celostátně důležitá stavba? Vy? Z mého pohledu není rozdíl mezi Vám a tehdejšími domovními důvěrníky. I Vy si osobujete právo rozhodovat o tom, co je a co není pro mě prospěšně. A i Vy se schováváte za stát.

Demokracie je pomalá a zranitelná. Ale diktatura je nebezpečná.A dvojsečná.

2 0
možnosti

Já si osobuje pouze to, že budu demokraticky volit tu stranu, která bude vědět nejenom o tom co je celostátně důležitá stavba, ale i tom, že si nenechá

několika lidmi diktovat, jestli stát může opravit dálnici či ne. Demokracie může být i rychlá, protože když bude pomalá, může přijít diktatura. Třeba i v podobě nevolených iniciativ.[>-]

6 0
možnosti
Foto

Máte 100% pravdu. Je to neuvěřitelný Kocourkov.

4 1
možnosti

:-)....Souhlas bez výhrad ! R^R^R^

1 1
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik