Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

J29i42ř98í 65L47i87b15e27r

13. 3. 2018 13:39

Karma, karma, karma... R^

5 0
možnosti

Babiš objíždí a slibuje, dokonce i něco dává. Kalousek a spol. také dali důchodcům -40Kč.

6 5
možnosti

Slovenská slibotechna na cestách;-D;-D;-D

Třeba mu na to půjčil Zeman ten svůj autobus.

10 4
možnosti

No už z nadpisu je jasno, že AB neudělá pro Vás ve své fci nikdy nic dobrého. No když ne on tak kdo, pan Fiala, Bartoš, Kalousek....?

Bohužel není z čeho vybírat a tak bude lepší směřovat to k předčasným volbám....;-D

5 3
možnosti

A ty mohou s trochou nadsázky dopadnout jako v Maďarsku, můžeme mít Orbána 2 ...

1 0
možnosti

"Nikdo vám nikdy nemůže dát tolik, kolik my vám toho můžeme kdykoliv slíbit."

A tak nás AB svými sliby nikdy nezarmoutí a pokud se vše správně prezentuje, zbaští to i značná část národa. Když se ale slib potká s realitou, přestávají mu věřit i komunisté a socani po zkušenostech kličkují líp jak zajíc. Otázka pro potenciální partnery je, jak si s AB zavdat, ukousnout kus žvance a přitom nebýt za užitečné idioty, co za ty všechny průsery a nesplněné sliby můžou.

Zatím se to vládní makání, efektivně, konstruktivně a transparentně smrsklo na personální anonizaci všech dostupných postů v gesci státu a dohadování o křeslech a křesílkách ve sněmovně.

Už i skalní přívrženci AB jsou rozvikláni, kde že je ten slibovaný "ajfr", zatím funguje shazování viny na ostatní ve stylu: "My bychom hrozně chtěli, ale oni mají pořád nesmyslné požadavky, někteří s námi ani nechtějí jednat. Třeba s tím stíháním, to je prkotina, jakmile bude vláda s důvěrou rázem bude i po nějakém stíhání. Nebo prý nějaké záruky za sliby, to asi upadli, no sorry jako."

13 1
možnosti
Foto

Sliby se slibují, blázni se radují. Pořekadlo které mi říkala babička již před čtyřiceti lety. Většinou to zakončila: Tak a teď běž něco pořádného dělat, samo se to neudělá.

Další co mne napadá je: Nikdo vám nemůže dát tolik, co já můžu naslibovat.

Takže se asi všichni dosyta najíme, ale akorát Babiš bude mít plné panděro.

Držte si klobouky, jedeme z kopce!

Karma Vám pane Svobodo.

13 1
možnosti

A nechtěl by už Bureš seznámit svoje momentální voliče s výsledky a s počtem školek postavených za EET? I osud těch 200 mld., co se údajně válely na zemi, by mě zajímal. Pokud nějaké existovaly, předpokládám, že ted se válí na Burešově účtu.

17 3
možnosti
Foto

vše nasvědčuje tomu, že budou předčasné volby:-P

9 0
možnosti
Foto

Já myslím, že ne. Vsadíme se, alespoň virtuálně?

2 1
možnosti

Čistý tržní mechanismus bez přerozdělování, nikde ve světě nefunguje. Samozřejmě hloupost je i druhý extrém. Ale např. velká sleva pro seniory na dopravu je i v opěvovaném Bavorsku. Jen to neplatí na ranní a odpolední špičku.

Píšete, že jste člen nebo sympatizant ČSNS-sociální. Nejde mi to nějak s Vašimi názory dohromady.

1 0
možnosti

Velké slevy máte i u nás a platí to celý den. Sám ji využívám. A sociální neznamená socialistické. Sociální je dát lidem možnost se realizovat a postarat se o lidi kteří jsou zdravotně postižení. [>-]

10 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik