Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ponnekud jednostranny vyrez, vulgarne mluvi i opozice (ktera nam pravda nevladne, ale chtela by)

1 0
možnosti

treba Schwarzenbergova rec taky hyri fekalni tematikou :-)

1 0
možnosti

Pár poznámek k Vašemu článku:

1. Není třeba se (jistě, že ne záměrně :-)) omezovat na politiky, kteří jaksi nepodporují Váš světanázor. Co třeba takový Topolánek a jeho gesto - btw., nevšiml jsem si, že be média vřískala, že takový člověk nemůže být prezidentem.

2. Rád bych Vám připoměl, že třeba takový vzorový slušňák Nečas provedl co provedl následkem čehož padla vláda. Co z toho vyplývá? Zřejmě asi to, činy jsou tím, podle čeho bychom měli soudit člověka, nikoliv jeho mluva.

Přeju hezký den :-)

1 0
možnosti

TopOlánkovo gestu děti nerozumí. A jak jste si určitě všimnul tak oba na to dojeli. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Označování skutků, osob a věcí pravými jmény nemůže být nikdy sprosté. Slušný člověk by se nad realitou neošklíbá, slušný člověk realitu zkoumá.

0 1
možnosti

Parlamentní listy mají honosný název budící důvěru, ale je to škvára, která více dbá na svůj zisk než na pravdivost svých zpráv! Připouští i šíření ruských desinformačních zpráv!

:-)

2 0
možnosti

A pan vanek je ma za duveruhodne,

0 0
možnosti

Proti Babišovi jsou Topolánek i Kalousek úplní negramotní učni. Babiš i na zasedáních vlády vulgarismy oplýval. Ani je nechci rozvádět. Socdemáci a lidovci byli z toho úplně paf. I ministři za ANO ve vládě jemu nic nevyčetli a oslovovali ho šéfe. Podobně i poslanci ANO v parlamentu. O staříčkovi na Hradě už nemá cenu se zmiňovat;-D;-D

13 3
možnosti

J77a13n 68K46o26z85l79e45r

20. 3. 2018 12:15

Také nejsem příznivcem vulgárních výroků od kohokoliv ale pokud by MZ a AB své výroky převedli do slušných tvarů tak bych je podepsal jako velmi trfné a pravdivé

5 9
možnosti

Pokud by to v pripade MZ a AB byla sebeanalyza, bylo by to skutecne, trefne a pravdive.

2 2
možnosti

P56e37t16r 47K93r84á34l

20. 3. 2018 12:01

Nezapomněl jste na Topolánka a Kalouska ?

6 7
možnosti

Múžete nějaké výroky přidat.[>-]

7 1
možnosti
Foto

Karma, vážený kolego.

Nepochopil jste ovšem, že někteří naši spoluobčané začali konečně některým politikům rozumět. On Václav Havel a částečně i Václav Klaus byli málo srozumitelní. Miloši Zemanovi jeho voliči rozumí vše, totéž voliči pana Babiše. R^

22 4
možnosti

RvHlavně že Vy, pane Vodvářko, perfektně rozumíte zdravotnímu stavu prezidenta a už máte jistě sepsaný negativní nekrolog. Jestli vysokoškolsky vzdělaný člověk může na pár vulgarismech stavět srozumitelnost projevu, pak je to s naší "elitou" hodně špatné!

5 17
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik