Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ přesně tak. Jako další výmluva bude kromě sucha opět používán Islámský stát, neboť te se údajně přesouvá do Afriky.

Cesta do pekel bývá dlážděna dobrými úmysly. Díky vzdělání a informačním technologiím dobře vědí, kam je výhodné se přesunout. Bohužel, co bývá výhodné pro jednoho, může být zničující pro druhého. Jestli EU neuzavře hranice, čeká nás rozvrat, a to hodně bolestivý.

1 0
možnosti
Foto

Předloni si Německo na svoje území pustilo milion Plaváčků a nyní se spousta povolaných německých institucí nejvíce těší na to, jak se pomocí peněz EU napakují na způsobu, jak ty Plaváčky (pomocí fungl nové návratové politiky) dostat zpět do Afriky. 8-o

3 0
možnosti
Foto

njn, na migraci se přisála celá odvětví, včetně mafií. To je další problém.

1 0
možnosti
Foto

Vše co se děje bylo v plánu již dávno, ale nyní je správná doba. První se s tím zabýval nějaký Kaligan (Kaligan plan.) Další parta jež podobné promáchání upřednostňuje je Panevropa. Informace lze snadno dohledat.

1 1
možnosti
JN

máte pravdu, jen to byl Kaligariho plán - ne Kaliganův

0 0
možnosti
Foto

No co, za Uralem místa dost.

0 0
možnosti
SB

Rusy nemám v oblibě, ale je zajímavé, že mnozí lidé by hned někoho cpali na Sibiř, aniž by brali v úvahu, že Sibiř není celosvětovým odkladištěm nepohodlných osob, nýbrž svrchovaným územím Ruské federace.

1 0
možnosti
VE

Určitě by měla Evropa především zabezpečit hranice (pokud ne tak alespoň ČR). Následně pak můžeme začít řešit jak by se dalo pomoci Africe. Před hladomorem kvůli přemnožení a neschopnosti obyvatel Afriky nebude stačit nějaká změna obchodní politiky. Podle mého názoru by mohl fungovat návrat kolonializmu - vše tam budou organizovat a řídit lidé západního světa. Jsem proti násilí, bylo třeba Afričany přesvědčit

4 0
možnosti
Foto

Postupně docházím k přesvědčení, že nejlepší pomoc by byla žádná pomoc. A to proto, že bezpracný přísun prostředků ze zahraničí vede k pasivitě.

1 0
možnosti
MK

R^ Bohužel. Politici proti tomu nic nedělají a pro neziskovky je to vidina velkého zisku. Nemluvě o imigračních právnících v Evropě a na ně napojených dalších organizací, včetně ubytovací mafie pro migranty.

takže Cui bono?

12 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,71
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik