Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti
VV

Rekl bych, ze dva podivni mocipani maji zajem za kazdou cenu destabilizovat Evropu.

Chytri lide jiste vedi kteri to jsou.

1 0
možnosti
Foto

I40v18a97n 25M83a43r13e12k

24. 7. 2018 15:59

Opravdu křičel ". . . .mi děláme. . . . " p. Svobodo ? 8-o

1 0
možnosti
VS

Ano. On měl jen pět tříd základky;-)

0 0
možnosti
PB

P81e67t66r 74B59u30r46i62a50n

24. 7. 2018 11:37

Karma.

Ten opilec mě fakt rozesmál.

2 1
možnosti
JL

Koho zajímá téma migrace, může si pustit na DVTV rozhovor s paní Zahradníčkovou, která vyučuje děti migrantů v táboře, kde je asi 8000 lidí, na ostrově Lesbos. Vyplývají mi z toho dvě informace: 1) lidi často nějak nejsou schopni pochopit, že migranti nepřicházejí jen přes Turecko a do Itálie, přicházejí k nám totiž i z východu - Ukrajina,bývalý sovětský blok. Takže když paní řekne, že ĆR přijala 12 uprchlíků (má na mysli Sýrii apod.), ale je to víc. 2) Pak je tu další aspekt: z toho, jak postupují řecké úřady - nic pokud možno neřeší, klidně nechají děti migrantů bez vzdělání, nechají lidi ať spí pod stanem mimo "tábor", a nechají je klidně bez lékařské péče, je vidět, že jedou svoji vlastní politiku: my vám to znechutíme co nejvíc, abyste vypadli dobrovolně. Řekové to samozřejmě do světa nehlásají, ale taková je realita, se kterou musí počítat všichni: když někdo nemá zájem o migranty, tak to prostě nějak bude vidět. A u Řeků je to pochopitelné - žijí přece z turistiky a desetitisíce uprchlíků jim turistiku moc nepodpoří. A nakonec paní Zahradníčková říká ještě jednu důležitou informaci: Oni budou pořád přicházet, protože tam je to ještě horší než tady. The End.

2 0
možnosti
SN

:-).......V jádru bych s Vámi souhlasil......až na Sýrii. Sýrie byla kvetoucí země, kde žila vedle sebe v pohodě všechna náboženství díky "diktátorovi" Assadovi, (vystudovaný zubní lékař). Jenže, vždycky je ve státě někdo, komu se stávající politické zřízení nelíbí. Pošle se tam pár instruktorů, dodají se zbraně a už to jede. Ten, kdo to způsobil, věděl jak to dopadne a proč to dělá.

Naštěstí.....do toho vstoupilo Rusko, které tam má jednu za svých několika základen a udělalo tomu přítrž. Dnes už se zpátky Syřané stěhují domů. To nejsou primitivní Afričané, to jsou povětšině kulturní lidé, srovnatelní s námi! !!!!!!

9 3
možnosti
VS

Ano. Patříte mezi ctitele diktatur.;-)

5 0
možnosti
VB

Tunis není stát ale město.

1 0
možnosti
VS

No nepovídejte. To jsou mi noviny. Vraťte se na ZŠ.Rv

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-)

1 0
možnosti
JL

;-D hezké zamyšlení.... Afričanů intenzivně přibývá, za 30 let prý jich bude o 500 milionů více..a planeta vysychá. Inteligentnější mozek to sečte a vidí - průser. Přesto jsou politici, kteří řeknou: ale pár migrantů my klidně přijmeme.... Ovšem, samozřejmě, že Brno se nezhroutí kvůli 20 migrantům...Ale myslíte si, že Brusel a loutkovodiči světa se s tím spokojí? Vždyť vládne ideologie globalizace, její hlasatelé nás budou stále (dokud se momentální model světa nezhroutí) pořád přesvědčovat - berte víc, berte víc - muslimů a Afričanů. A OSN plná chudých zemí "3.světa" a muslimských zemí bude stále prosazovat volnou migraci. Je v tom zjevná logika - zbavíme se jich, odejdou budou k nám posílat peníze a něco se naučí někteří a ti se nám pak hodí, až se vrátí - vylepší stav naší země. O tom je tento příběh bobtnání idstva.

8 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik