Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není divu, že se objevují jen obskurní strany a hnutí, nikdo příčetný s tím nechce mít nic společného, protože je to předem prohraný boj. Stát už je prakticky nefunkční, protože máme neuvěřitelné množství kontraproduktivních pravidel, k tomu ještě nesmyslná eurounijní nařízení a jako bonus občané dlouhé roky masírovaní tím, že stát všechno zařídí, o všechno se postará, jedeme přímo do pekel a už jsme uprostřed klouzačky, a teď si představte, že by do toho měl vstoupit někdo příčetný a schopný, který ví, že nás zachrání jen cesta zpátky. Je to stejné jako kdysi, když vystoupil VK s tím, že si musíme utáhnout opasky, to je politická sebevražda a zbytečná práce, proto se nenajde nikdo příčetný a schopný, protože ten někdo přesně ví, že neuspěje a ještě bude hodně neoblíbený.

1 0
možnosti
Foto

Dobry vecer, musim s Vami naprosto souhlasit, samozrejme se zde najde mnoho stoupencu pana B. nicmene prace v nelidskych podminkach Vodnanskych drubezaren zastitovach firmou Agrofert a naproste znevazeni lidskeho faktoru - 8 h bez vody/ sankce za nenoseni sitky atd atd rovnani kurecnich stehen, ktera byla neprodejna, tak aby to koncovy zakaznik nepoznal.Hovori asi za vse, vrele doporucuji tento dokument pani Sasi Uhlove Hranice prace, aneb kdyz prace neslechti je novodoba forma otrokarstvi zd v tomto nasem state, a hodne o vsem napovi! A neni to opravdu tom, zda tamni zamestnanci maji vzdelani ci nikoliv, ale o pristupu k nim. Klobouk dolu pred odvahou te zurnalistky, mela zakazano tam tocit a presto to udelala,

2 0
možnosti

:-)....Pane autore, pěkně jste nám to popsal, ale....je to samozřejmě tendenční! Aby to vyhovovalo Vašemu současnému vidění světa. Přes víkend jsem jel navštívit rodiště na Vysočině, díky objížďkám, špatně značeným, jsem najel o 150 km více, proti trase nalezené na netu. Dnes jsem si psal s neteří, která také jezdí po světě, ta tomu říká poznávací zájezd.

Babišovy podniky obhospodařují zhruba 5 % orné půdy. Zbytek ostatní, ale dověděl jsem se, že bývalé JZD, v mém kraji,po revoluci tam má skoupeny zahraniční vlastník o celkové výměře asi 12 000 ha. No....já jsem zíral, byl jsem přesvědčen, že to patří původním majitelům. Opak je pravdou.

Nemáte pravdu, že dotace neberou menší zemědělci. Berou. Mám dost známých ve svém okolí, potvrzují mi to a musí udělat vše pro to aby na ně dosáhli.

Babiš, podle Vás může zřejmě za sucho i povodně. Není to dobré, protože ta velikost lánů, ale to je všeobecné není dobrá, s tím lze souhlasit. Ale zemědělství není charita. Musí vydělávat peníze, moderní technika je drahá a představte si...lidem se v zemědělství už nechce pracovat. Dojičku, ani pro moderní dojírnu, kde je minimum ruční práce těžko sháníte. Pokud se týká příkladně amerického zemědělství, viděl jsem několik videí, jak z chovu skotu, tak drůbeže, to byste nevydýchal. A je ticho po pěšině. Je to daleko.!!!!!!

2 0
možnosti

Mě vážený pane, nezajímá co je Americe, ale co je u nás. A jinak nepíšu, že malý zemědělci nedostávají dotace. To jste se dočetl kde? A každý kdo podniká, musí logicky vydělávat peníze, aby prosperoval. Ale ne každý, na svoje podnikání, dostává dotace. Což jsou peníze nás poplatníků.!!!

4 1
možnosti
Foto

S Babišem máte pravdu, zajímalo by mě, jestli by si do managementu svých firem vzal takové exoty, jaké vybírá do své vlády svého státu. Jinak nemyslím, že by nebylo koho volit. Spíš mi to připadá, že český volič je velmi náročný. Ovšem spíš na druhé než na sebe.:-)

6 1
možnosti

No,celkem rád čtu váš články,člověk se něco dozví.

Ale tu vaši stranu nejen že nemám rád, ale považuji ji za českou variantu NSDAP.

Můj děda, těšínský Polák, zahynul na cestě do armády /polské/ v září 1939.Nikdy nebyl politicky činný. V prosinci 1942 celý / velký/ majetek propadl ve prospěch

říše a babka jen díky přímluvě německé části rodiny neskončila v koncentráku.

Skočila pouze ve Straflagru Fryštát, i s dětmi..Odsud byla odsunuta na nucené práce do Festung Breslau. Moje matka / ročník 1929/ skončila u vzdálených příbuzných v Polsku a stejně jako její 2 mladší sourozenci, ti skončili ale ne jiném místě. Rodina se sešla až v roce 1945.A pak jste přišli vy a chtěli jste nás opět vyhnat , do Sudet, nebo do Polska. A váš poslanec Uhlíř, ten by nás poslal nejraději do plynu.

A co vaše Milada Horáková? Ta by nás poslala kam ? Jen si to ověřte,.

Proč nezveřejníte její projevy v parlamentu ? To by se národ divil.

Jak říkám , národní socialisté byli českým poválečným epigonem NSDAP/ Můj názor/

Těším se věcnou diskusi.:-P

1 3
možnosti

V zemědělství se bez dotací nedá podnikat..To byste měl začít od Francie a Německa

, tam mají ještě vyšší dotace.Takže říkáte jen část pravdy. takto můžete napadnout

vlastně každého zemědělce , nejen podnikatele v zemědělství, od Andorry až po Němen.:-P

1 3
možnosti

Ano, dotace jsou i tam jak uvádíte. Ale především pro malé zemědělce. A jsem přesvědčen, že by se měli zrušit.:-P

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS