Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak se to neuchytilo!

R^

Právě! Komunisty dělím na bolševiky a komunisty. Bolševici v nejrůznějších stranách si po Listopadu rozkradli kdeco. Nestačíme zírat! A komunisti, dnešní komunisti, na to jen čuměli a dnes jim to závidí: To bude mela!

:-)

1 0
možnosti

R^

Právě! Komunisty dělím na bolševiky a komunisty. Bolševici v nejrůznějších stranách si po Listopadu rozkradli kdeco. Nestačíme zírat! A komunisti, dnešní komunisti, na to jen čuměli a dnes jim to závidí: To bude mela!

:-)

1 0
možnosti
LU

Tu platí staré slovenské porekadlo "zlodej kričí chyťte zlodeja".

2 0
možnosti
Foto

Pokud vítězilo v r. 1946 a následující léta heslo S Východem jdeme, protože je socialistický, se Západem půjdeme, když bude socialistický, tak nemá vůbec smysl snít o tom, jak jsme se mohli dobře mít, kdyby se nějakým zázrakem uchoval, respektive začal se mohutně rozvíjet kapitalismus v českých zemích. Takto otázka vůbec tehdy, ani v r. 1968 nestála. Ba ani ne v r. 1989.

1 5
možnosti
JK

Církev kradla po staletí

2 4
možnosti
VV

Ano, prodavala i odpustky, ze?

2 1
možnosti
Foto

Pro pana Biceru (a podobné) tu uvedu jeden případ z našeho podniku. Náš šofér (člen KSČ atd.) si podnikovým autem na černo taxikařil. Ale jednou to prasklo a tak co? Přece komunista nemůže být souzen! Tak byl nejprve z partaje vyloučen a teprve pak šel k soudu. Jako bezpartajní, aby dobré jméno strany nebylo zhanobeno.

O privatizačním podvodu jistého s. ředitele (a spolupracovníka StB) jsem tu už referoval několikrát.

Členové partaje měli výborný přístup k potřebným podkladům, takže loupnout celý podnik bylo snadné. Vůbec informace všeho druhu byly neocenitelnou pomůckou, jak přijít ke korunce. Jistý šéf (bývalý správce jednoho státního zámku) a agent StB měl přístup k seznamům nemovitostí, jež se měly restituovat. A tak se na některé restituenty obrátil s tím, že jim pomůže za nějaké to procentíčko. Údajně si pomohl asi ke dvaceti melounům, což začátkem devadesátých nebylo málo.

10 1
možnosti
Foto

No a to jsou přesně oni, kteří zbohatli na divokých privatizacích v 90.letech. Někdejší kádři, zpravidla funkcionáři KSČ, kteří byli u zdrojů z titulů svých fukcí. Dnes jim snaha o nepromlčitelnosti jejich machinací musí vadit. A je docela překvapivé, pokud s ní přišli zrovna členové KSČM.

5 0
možnosti
Foto

Komunisté kradli "celospolečensky" a jednotliví "kádři" si také trochu přikrádali. Ale "špičkoví" polistopadoví zloději kradli a stále kradou majetky o 3 řády větší. Místo po milionech, tak po miliardách.

TAK JE TO !!!

3 2
možnosti
LB

A vidíte, pane Trinkewitzi, lidu to imponuje a ty polistopadové volí s celou rodinou. ;-D

8 2
možnosti
VV

Trochu bych to poopravil.

Asi nebyli jedinymi. Ale i Nacisti kradli. Ti se ovsem koncentrovali jen na majetek zidu. Komunisti ovsem kradli vsem, i i tem chudakum, co si dokazali nasporit par korun.

A to je jeste Antonin Zapotocky utesoval, ze zadna mena nebude, ze koruna je pevna.i nacisti nesnizili.

Domnivam se, ze k takove lzi by se ani t

6 0
možnosti
Foto

Byli ale jen okradení, nikoliv zbohatlí lupiči a tím se poúnorová doba lišila od té polistopadové.

1 3
možnosti
MC

SUPRKARMAR^ Komunisté nejsou lidé, ti vychovávají pouhý nesvéprávný zákeřný nebezpečný loupežný mstící se smrtonosný dav.

8 3
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,80
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik