Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AW

A22d70a55m 15W53o52l25f

25. 1. 2019 20:04

Pokud by jste byl v celostátních referendech dostatečně erudovaný, tak byste věděl, že otázky: "Jste pro zrušení SPD?" a "Jste pro zdanění státních podpor politickým stranám?" nemůžou být vyhlášeny. Je nepřípustné, aby se v referendech objevovaly otázky, které rozhodují o ústavních zákonech, o demokracii, o otázkách, které vyplývají z Listiny základních práv a svobod. A dále také otázky odkazující na daně, rozpočet a marginální výdaje státu.

0 1
možnosti
VS

Pokud vím, tak žádné zákon o referendu ještě není, takže je předčasné psát o tom co se může či nemůže.

2 0
možnosti
Foto

Pokud nejste voličem pana Okamury, mohou mu být Vaše vzkazy ukradené.

0 1
možnosti
MC

R^Každý levičák je líznutým komunistou.

1 1
možnosti
AR

Okamurova partaj SPD prochází stejnou cestou na politické scéně, jak dříve procházely SPR-RSČ, ODA,US-DEU, Zelení, VV a jeho dřívější Úsvit. Krátce řečeno byly to strany jen na kratší pobyt v parlamentu a pak zánik. Loňské komunální a senátní volby o jeho SPD dost naznačily - tedy postupný pokles pod hladinu politického moře!!

1 0
možnosti

Tomio Okamura je skutečně nebezpečnější než Vojtěch Filip. Oba proklamují nutnost vystoupení z Evropské unie a vstoupení z NATO. Ale Vojtěch není takový hlupák, aby to myslel vážně. A to je ten pravý důvod, že radikální voliči komunistů přešli k okamurovcům! O co šel Filip dolů, o to šel Okamura nahoru! :-)

2 0
možnosti

R^

Ano, obyčejný žvanil! Nic jiného!

A kdyby zmizel z politiky, žádná škoda. Jeho politika je nebezpečnější než politika komunistů!

:-)

6 0
možnosti
DR

Zapomněl jste na ohrožení té naší svobody a demokracie. ;-D

0 2
možnosti
Foto

J22a78k89u81b 71R11o16t94h

25. 1. 2019 14:47

Víte, pane kolego, problém je v tom, že Okamura považuje jakékoliv peníze ze státního rozpočtu, které putují směrem k jeho partaji, za své Příjmy. Tak uvažuje a proto má za to, že i pro církve to příjmy jsou. Vám karma. ;-D

10 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik