Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

dekuju za tento blog

0 0
možnosti
Foto

Můžete vysvětlit, jak se to stálo, že jste se tak líbil komunistům, že vám několikrát nabídli vstup do KSČ. To jste se tak dokonale přetvařoval?:

0 0
možnosti
Foto

Vy jste se patrně přetvařovat nemusel. ;-D

0 0
možnosti
ZH

Tak jediná smrt 8-o vůbec nejste informován, pak je lepší mlčet.

0 0
možnosti
PB

Přesně tak, nejde o jedinou smrt, zde:

https://www.amren.com/news/2015/07/new-doj-statistics-on-race-and-violent-crime/

V období 2012-2013 černoši spáchali 560 600 násilných trestných činů vůči bělochům, zatímco běloši spáchali jen 99 403 násilných trestných činů proti černochům. Vezmeme-li si jen zločiny, které zahrnují interakci černocha a bělocha, pak z těchto případů v 82,5 procentech je útočníkem černoch (Zdroj). Černoši útočí na bělochy pětkrát častěji než běloši na černochy.

Zdroj: https://kremlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=502879

4 0
možnosti

Je to zpovykanost z přežranosti, která by mohla, ad absurdum, vést k takovému uspořádání, že by se Pol Pot divil.

4 0
možnosti
Foto

Spíš než rasismus, jde o sklon ke zevšeobecňování, který je nám vlastní. Všem příslušníkům etnika přisuzujeme vlastnosti, které jsou obvyklé u většiny jeho příslušníků. Až bude naprostá většina černochů vzdělaní a pracovití jedinci, budeme za takového pokládat i ty líné a hloupé jedince. Zatím to funguje opačně a platí to nejen pro černochy.

5 0
možnosti
Foto

Vysvětlení tohoto jevu nalezl v jedné knize, tuším se to jmenovalo Lidé u jezera, věnované pravěku, pouze jedinci hlásící se třeba k Havranům se považovali za lidi, nehavrani nebyli považováni za lidi, a proto mohli být třeba i snězeni k obědu.

A proto je nálepkování některých vlastností některým jedincům tak nebezpečné a tak lákavé pro politiky, protože jim umožňuje vyloučit toho či onoho, třeba všechny Řezníky a Bicery z lidského společenství.

0 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik