Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Od roku 2003 se nachází ČSNS v konkursu. Kdyby vyvíjela nějakou sledovatelnou činnost, všiml bych si toho, protože jsem v té straně působil za časů pořadatele Jubilejní zemské výstavy Radima Menšíka. V dávných dobách strana zkoušela peříčko doplnit lvíčkem, kterého draze zaplatila, ale jak se pak ukázalo, zcela stejné logo již měl zaregistrované jiný uživatel.

Jde tedy asi jen o to, jak zpeněžit předmětnou ochrannou známku, která byla 18 let a více neviditelná. Trikolora není od programu ČSNS tak daleko, abych považoval užití brka za nemístné. Užití pera ve znaku jistě neznamená, že tento symbol nemůže užít někdo jiný - kdokoli, nejen ten, kdo pracuje s peřím.

Nejde o logo tak shodné, aby mohla Trikolóra spor prohrát. Je to ale dobrý způsob jak ovlivnit svobodnou politickou soutěž a tuto stranu přibrzdit. Je určitě náhoda, že CéNeNé a TéVé vlastně existenci této strany /na rozdíl od Soukupa na Barandovu/ prakticky nezaregistrovaly. Její problémy nám ale jistě naservírují.

0 0
možnosti

Mně zase přijde normální Trikolóru nevolit.

2 1
možnosti

Většina má své prefence, někdo na volby kašle. Ale když chcete reagovat, nebylo by vhodnější napsat, koho bbudete volit?

Volby by měli býr suobojem programůa ne pouhou negací jiných názorů.

1 0
možnosti
Foto

Proč tam nemáte vyobrazení Vaší ochranné známky jak se registrovala? To péro je "více Adidas", než Vaše brko.

0 0
možnosti

Sice Vám držím palce, ale obávám se, že asi neuspějete. Není to tak dokonalá shoda těch per, aby se o to mohl jednoznačně opřít soudní znalec, a navíc u "některých subjektů" si stejně nejsem jist jejich hroší kůží...

1 0
možnosti
Foto

Ať se koukám jak chci, tak jediná podoba je v symbolu, tedy ptačím pírku, výtvarně je každý jinak. Pochybuji, že by ochrana vaší patentové známky byla formulována a vymezena tak, že by zakazovala jako symbol ptačí pírko použít komukoli jinému.

2 0
možnosti

Domníváte se že ten jejich symbol není zaměnitelný s naším? Že nemůže zmást prostého občana?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik