Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Svoboda(nikoli autor)- právo združovací. Kus historie, pak i vysoké a vznešené cíle a hesla. Realita? Postupně, někdy od počátku, kdo s kým o čem prokoho. A co z toho a za kolik. Příkladů nespočet. Většinou postupně ,,vykrystalizují" jedinci a skupiny, kteří se z toho snaží těžit. Mnohdy úspěšně, až po ,,příživnictví"  a čerpání výhod pro sebe, příbuzenstvo, ,,soukmenovce". Např. ČSBS ,,klasický příklad". I mnohé další;-(:-/

Jinak zdravím. J.A.J. ;-)

1 0
možnosti
TK

R^KarmaR^

Téměř denně, s hrůzou, sleduji proti Evropské politikaření a pochlebování Rusku na strínkách bloguidnes. Je v pořádku, že je svoboda slova a názoru. Je v pořádku, že pro Ruští přispěvatelé mohou svůj názor vyjádřit. Je ovšem otřesné, že vůbec jsou tady v Čechách. Zde kde padali neviní lidé pod střelbou hlavně Ruských samopalů, i když to balo v éře CCCP.

Na druhou stranu, přívrženců Putinovi zvůle je v naší zemi nemnoho. Právě proto stále dokola publikují své smyšlenky a polopravdy, často lži. A také hodně křičí. Tím jaksi opticky nabývají na síle. Naštěstí tomu tak opravdu není.

Jak píše pan Tomasz níže, díky za odhalování zločinných kolaborantů.

9 0
možnosti
ZB

Nějak se s těmi proruskými "vlastenci" roztrhl pytel...pátá kolona kolaborantů se pomalu formuje.

8 0
možnosti
VV

Co je na vlastenectví špatného? Tisíce našich občanů fandí českým hokejistům a fotbalistům a podle autora článku jsou snad nesvéprávní? Nejedná se jen o sport.

I v dalších oblastech lidské činnosti jsme hrdí na příslušníky národa, když něco

významného dokázali. A nesmíme zapomínat na všechny, kteří v minulosti položili

své životy za naši samostatnost a svobodu.

2 1
možnosti
VS

Jsou vlastenci a "vlastenci". Ke kterým se řadíte?

4 0
možnosti
AK

R^R^ rovněž děkuji za varovné upozornění

5 0
možnosti
TP

Díky za odhalování kolaborantů, je to záslužný práce. Možná se váš članek nedostane do hitparády popularity a karmy, ale určitě poslouží jako zdroj pro mnoho inteligentních a fundovaných lidí, kteří se snaží něco aktivně dělat proti Rusku a jeho páté koloně

12 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 13,02
  • Průměrná čtenost 1435x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik