Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J85i32r46i 12V77r16a60b93e63c

19. 9. 2016 14:40

Ja žádám referendum o zakazani zlocinecke seskupeni KSČM!!

12 1
možnosti
MD

Ale ano, klidne, ale kdyz uz tak pateticky, tak alespon bez znasilnovani ceskeho jazyka.

3 0
možnosti
MJ

Jenom blbec nebo komunista si přejí vystoupit s NATO

12 1
možnosti
Foto

Pak se není čeho bát. Češi jsou inteligentní národ, který za sebe rád nechá položit životy všech států NATO.

0 0
možnosti
Foto

KSČM žádá referendum o vystoupení z NATO

Ono referendum je samozřejmě nesmysl. Ovšem v demokracii jen tak ,,mírnixtýrnix" zrušit politickou partaj je prakticky nemožné, ač by si to jistě mnozí, včetně mě, v tomto případě přáli. Onen ,,relikt" minulosti se zde ovšem z ničeho nic neobjevil ani nezůstal náhodou. Byli to toiž oni, kteří se nemalou, ba až rozhodující měrou podíleli na tzv. sametu. Samozřejmě, především ku prospěchu svému:-/ Proto je tento ,,pláč" na dosti špatném hrobě, prokládaný minulostí, velice a velice pozdní:-(

6 2
možnosti
Foto

Referendum o NATO nežádají jen komunisté, ale také většina rozumných, demokraticky smýšlejících občanů. To prosím do svého článku doplňte.

Je důležité, aby si režim nechával schvalovat tak důležité kroky, jako je členství v nejagresivnějším paktu světa, také u těch, kterých se týká nejvíce: u svých občanů !

3 27
možnosti
Foto

Pane Macku, k doplnění do článku byste měl předložit souhlas oné většiny. Nebo ta většina jste vy? Z pozice okresního komisaře nebi okresního gauleitra? Ona se dnešní krajní levice a pravice nějak promíchávají, takže raději uvádím obě možnosti.

16 1
možnosti
MD

Ale NATO ma svym soucasnym postupem do obranneho paktu opravdu daleko. Na tom nic nezmeni ani to, ze to autor 'hodi' na komunisty se vsim vsudy, co to predstavuje.

6 14
možnosti
VS

A co pak ji vyčítáte. Já, že jsou málo důsledný. Kdyby byli důslední, tak nemáme žádný problém s Islámským státem. Co říkáte? ;-D

2 0
možnosti
IM

I14v29a66n 93M50i83n35á95ř

19. 9. 2016 12:50

Komunisté jen zneužívají politické situace - kdy se z bruselské a merkelovské EU - začíná středovýchodní Evropě obracet žaludek ! Unie, do které jsme v roce 2004 vstupovali s nadšením .. vnímali naši bývalí usurpátoři, jako začátek svého konce ! Teď však cítí šanci - jak rafinovaně předstírat .. společné zájmy s většinovou, demokratickou společností ! Ta však nechce EU rozbít - ale pouze ji ozdravit a zbavit nebezpečí ... multikulturní islamizace !!!

13 2
možnosti
RH

Já bych to referendum udělal, aby se zavřela ústa bolševikům a ruským agentům jednou provždy...

16 2
možnosti

Demagogům, dost možná i placeným z Ruska, hubu jen tak snadno nezavřeš!

1 0
možnosti
PK

Já se divím jen jedné věci. Když se to tady těm komárům nelíbí, tak proč proboha si nezabalí svých pět švestek, neprodají, co tu mají a netáhnou tam, kam je jejich rudé srdce láká. Nikdo je nevyvlastní ani nebude po nich střílet na hranici, jako to dělali oni vůči nespokojenců. Že to šašky ještě baví, takhle otravovat vzduch. V jejich milovaném Rusku, u Kima v Severní Koreji či u vyžraného krámu na Kubě či Venezuele je rádi přivítají. To bude propagandistická bomba, až se objeví na CNN, že čeští komunisté žijí v tak strašných podmínkách, že museli emigrovat za lepším do Severní Koreje;-D.

14 1
možnosti

Bohužel, gauner většinou není blbec!

:-)

0 0
možnosti
JK

J36i31r40i 19K95u63c86e11r57a

19. 9. 2016 12:06

při všech možných výhradách, které mám k současnému "západnímu" světu, vystoupení z NATO by byla hov.dina na N-tou

16 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^ Snahy o vystoupení z NATO jsou kolaborací a vlastizradou a tak je k nim třeba přistupovat. Navíc součástí této zločinné petice je i požadavek a by čeští vojáci nebyli rozmístění u hranci s Ruskem. To je ovšem novodobé mnichovanství. Češi po svých smutných zkušenostech z roku 1938 mají za povinnost přijít svým spojencům na pomoc a ne je nechat na holičkách, jak to tenkrát udělala vůči nám Francie.

22 2
možnosti
Foto

Pokud se někdo bojí v krátkém období referenda o NATO, pak v dlouhém období stejně to NATO prohraje. A referendum o setrvání v NATO není totožné se snahou o vystoupení z NATO.

0 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik