Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

A já už si myslel, že je každému houby do toho, kolik mám dětí, na jakou školu chodí, kde by potencionálně rádi pracovali. Jak to tak vypadá, staré časy se vracejí. Ještě pár let a budou se psát posudky z práce, z nějaké uliční buňky, popř. od domovnice jak se chovám...

9 1
možnosti
PK

Pane Svoboda, to co jste napsal je o ničem. I když nejsem příznivec a volič ČSSD, tak s tím co vymyslela paní ministrině Marksová, tak souhlasím. Nepíšete v článku vůbec o tom, že lidé můžou mít děti, ale jsou hodně pohodlní, je to starost a práce navíc. Tak proč by měli ti co nemají děti, protože nechtějí, být zvýhodňování. Proto by měli ti co mají více dětí výhody na odvodech v sociální dani. A ty odvody jsou na můj vkus hodně vysoké. Počítám do toho i peníze, které platí firma za své zaměstnance. Píšete, že spousta žen mít dítě nemůže. Ale procentuálně to nebude nějaké velké číslo na počet obyvatel u nás.I pánové si chtějí užívat a poslední co je zajímá je mít potomky. Vás bych odhadnul podle toho co jste napsal počet dětí 0.

5 6
možnosti
VS

I kdyby ten počet byl v podstatě nulový. Tak je to vůči nim diskriminační. A máte tisíce rodin, kde se o děti nezajímají, a až vyrostou tak budeme mít s nimi dost problémů. Takže buď jsme si před zákonem rovni nebo nejsme?!

7 0
možnosti
MJ

Je pravda, že z dílny soc. dem. vychází jedna blbost za druhou, tento návrh Marxové se mi ale zdá celkem logický a ať chcete nebo ne má své opodstatnění.

4 5
možnosti
PD

P79e96t73r 46D60r72a47p70a72l

27. 9. 2016 12:37

logický v čem? vychází z premisy, že dnešní děti jsou příští plátci daní. To ale přece není 100%ní pravda. takže teď dáme rodičům(a to ještě jen některým) slevu na něco, co si budeme moci ověřit za 20 a více let.

3 0
možnosti
KC

Marksová nebo Marxová? Jak jinak než Marxová? Prostě přeháněné levičáctví je diagnóza i když v tomto případě dávám zapravdu Tomáši Bryknarovi !

1 0
možnosti
TB

Jste trochu mimo. Bezdětní by sice platili vyšší pojistné, ale důchod se přece počítá ze mzdy, takže určitě by vyšší důchody v budoucnu neměli. Stačí trochu přemýšlet ;-)

4 0
možnosti
Foto

R^ OVŠEM O PŘEMÝŠLENÍ AUTOROVI JISTĚ NEŠLO, ŽE.;-D

1 2
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik