Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, tak si ty Zemanovy "zločiny" uváděné v článku pro přehlednost můžeme shrnout (pokud jsem snad něco přehlédnul, nebylo to mým záměrem a omlouvám se předem).

Před-prezidentské období:

Jeden bonmot, opoziční smlouva, jedno staré volební heslo, hned 4 aféry údajně "řízené" Zemanem, údajně pouze pokrytecký výrok "Komunismus byl nebezpečnější než fašismus".

Prezidentské období:

Citace jednoho sprostého slova použitého v rádiu, údajné znevážení Ferdinanda Peroutky, "zločinná" cesta do Číny a (samozřejmě) - Zemanův skelný pohled na korunovační klenoty!

Zdrcující výčet!

Proč ho ale potom volilo za prezidenta více než 2 miliony voličů? Vždyť ho měli smést už někdy v úplných začátcích kandidatury na prezidenta! Rv

Napadá mě jediné - že jeho volební alternativy byly ještě mnohem horší!

A co je na tom všem podle mě úplně nejhorší?

Že Zeman je přes to všechno mnohem lepším prezidentem, než byli jeho předchůdci (Havel a Klaus) dohromady. :-)

16 28
možnosti
VK

Protože Mazurek jedna třetina národa.....

Doplň si Zemanův citát.

Poslední věta nezasluhuje komentář. Devotnost některých lidí je úžasná. Jsem na tebe hrdý Miloši.;-D

11 4
možnosti
Foto

Skvělé. A ještě bych přidal spor o Lidový dům. Kdo podepsal onu "skvělou" smlouvu, se kterou dnes ČSSD zápasí? A kdo jako první z představitelů této strany odmítl sebou samým podepsanou smlouvu naplnit? Ale to jeho příznivce vůbec nezajímá. Slovy vedoucího autoservisu Karfíka v podání skvělého Ladislava Smoljaka: "Je to marný, je to marný, je to marný."

18 5
možnosti
Foto

Pane Kulhavý, pokud mně dáváte mínus, tak se asi podle Vás v něčem mýlím. Můžete nám tedy sdělit v čem.Kdo tedy podle Vás onu citovanou smlouvu podepsal ? Poučete nás.

4 2
možnosti
Foto

J76a69k41u12b 82R43o67t39h

22. 11. 2016 13:03

Véééélikáááá karma a díky za připomenutí toho, co Bimbo napáchal. Snad ještě dodám, že za tu řadu let proběhlo několik soudních procesů, shodně se poté slovy rozsudku vyslovujících v tom smyslu, že Zeman lže. Tuším, že se jedná o 5 či 6 verdiktů.

20 7
možnosti
Foto

6 a kdysi tu byl jejich podrobný výčet od paní Šauerové, bohužel je nemohu najít

1 0
možnosti
MS

R^R^ Dobře, že jste připomněl všechny Zemanovy úlety. Člověk už taky leccos pozapomněl.

17 2
možnosti
PM

P73e75t91r 73M46u17n75z46a31r

22. 11. 2016 13:57

No všechny to zdaleka nejsou.

3 1
možnosti
JS

"Přitom statistiky neuvádí zvýšený počet nemocných anzheimrem" - pouze technická poznámka, prosím, opravte si název nemoci...

Alzheimerova choroba...

2 0
možnosti
Foto

OBEHRANÁ POŠKRÁBANÁ, OVŠEM velice oblíbená gramodeska. Od doby, co autorově partaji ČSNS, nevyšly námluvy s ČSSD, jde o zhrzenou partičku, která je mimo hru. Ale snaží se, to jo;-D

4 21
možnosti
ZH

A nemá snad autor pravdu? Krásně shrnul politické působení trapného komedianta. :-/

15 4
možnosti

Jednoznačná karma, on je naší ostudou a do jisté míry tragédií.

16 4
možnosti
Foto

Nějak jste opomněl objektivně dodat, že vláda v roce 1996 byla tehdy vytvořena na popud a prosbu Václava Havla, kterému tehdy nevadilo, že ČSSD svým odchodem umožnila vznik v podstatě menšinové vlády a jednalo se o 1. tzv. opoziční smlouvu. Jenže o té se tolik nemluví, protože byla tehdy ve vládě ODA - s panem Kalvodou, Žantovským a jinými. Druhá opoziční smlouva už pochopitelně šla proti mysli V. Havla, jelikož už z ní byla oblíbená strana prezidenta vyšachována. Na těchto dvou příkladech jde krásně vidět, že o tzv. ohrožení demokracie nešlo, ale o úplně něco jiného. ;-)

7 20
možnosti
MS

Umožnění menšinové vlády = opoziční smlouva ? Máte to nějaké popletené. Menšinové vlády se běžně vyskytují ve všech zemích. V případě "oposmlouvy" Zemana s Klausem šlo o skutečnou s m l o u v u. :-P

10 2
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik