Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J83a91r24d28a 86F37i46c93e38k

31. 1. 2017 17:13

Už jsem to kdysi psal, na blogu. Jediné řešení tohoto marastu je přestat vyplácet dávky v závislosti na "údajné potřebnosti" sociálně slabších. Přijeď si pro dávky ověnčen zlatými řetězi a třeba v mercedesu. Támle stojí koště, lopata...etc a tamto je potřeba udělat. Obecní pohůnek, dráb... tvoji práci zkontroluje, vystaví bumážku a na jejím základě dostaneš zaplaceno. Jestli se ti to nelíbí, prosím, za městem, hranicí je tráva zelenější. NAZDAR!

2 0
možnosti
Foto

Ad J. Ficek. A to je přesně to, k čemu Sobotka se svou ČSSD (Českou stranou sociálních dávek) odvahu nikdy nenajde. Mimochodem i proto, že ke stálým bodům dlouholetého programu ČSSD patří "budování tolerantní společnosti" (a tolerantní mají být k nepřizpůsobivým samozřejmě občané majority). Sobotka má nyní přání jediné - a to znovu, ve svém velkém stylu nesplnitelných slibů vyhrát parlamentní volby. Nic jiného nepotřebuje.

0 0
možnosti

Za 11G můžete vykoupit (nebo zrekonstruovat) cca 10 tisíc bytů. Jak znám stát, bylo by to méně. A za 3 roky budou tyto byty na odpis. Kdo bude platit vytápění, vodu, elektřinu, fond oprav, správu? Kde bude bydlet ta drtivá většina na které se byty nedostanou, když peníze již budou vyčerpány? (polovina těch lepších bytů bude přidělena známým).

0 0
možnosti

Ne že bych s Vámi nesouhlasil ale myslíte si, že kdyby šlo strhávat z dávek za nepořádek, ničení, hluk atd. - tak by se z dotyčných stali beránci? Navíc problém narůstá protože se sem stěhují z Východu další a další ...

0 0
možnosti

Nemyslím. Ale značná část by si to rozmyslela.

4 0
možnosti
Foto

Bydleli za těch 11 miliard sem tam nějací ti chudí, kteří by jinak neměli střechu nad hlavou? Podle naší ústavy je lidský život hoden ochrany dokonce i před narozením.

0 0
možnosti
Foto

Naši vážení politikové, co pořád rozhazují peníze sem a tam, považují státní peníze za nějaké cizí, které se pořád odněkud sypou a vlastně nikomu nepatří a podle toho s nimi nakládají.

11 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,80
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik