Diskuse

Mám tři platy. No a co?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Čunek ? To je ten óbrčachrář blekotající o desetiletí ztracené občance (mimo mnoha jiných podobných čunkovin) a pak zase dle potřeby, OP zázračnou náhodou nalezený? Z takových a podobných zpráv o tom nějakém Čunkovi, jak jen jeho jméno zahlédnu, začne můj žaludek protestovat chováním, jako bych mu polykal živou studenou žábu....

0 0
možnosti
JR

J61a81n 23R50á41ž

10. 2. 2017 10:50

Pletete si pojmy a dojmy. Čunek nemá střet funkci, ale jejich souběh. Všechny jsou volené a jedině volič má právo posuzovat, zda vykonává všechny funkce správně a odpovědně.

Když jste sám na starostu nebo hejtmana nekandidoval, a Čunkovi závidíte jeho příjem, připomínáte mi sázkaře, který závidí tomu co ve Sportce vyhrál, ale sám si nevsadil

0 0
možnosti

Přej a bude ti přáno!

Já vím, ono je to k naštvání, jeden nemá co do huby a druhý neví, co s penězi...

Lidi jsou divní, když mají, chtějí ještě víc...

Chybí nám pochopení Ježíše Krista a vnímání druhého člověka jako bratra.

:-)

0 0
možnosti
MC

Já si myslím, že takový šikovný ledovec by ještě zvládl i hodinového manžela a pastora.

0 1
možnosti
JS

To jenom ukazuje náročnost těchto funkcí. Nevím o nikom, kdo by stihnul současně dělat obráběče, kopáče a uklizečku. Je to jednoduché jako facka. Pouze jeden plat a tím to končí.

1 0
možnosti
MK

M38i56l40a85n 46K50e97s89l

9. 2. 2017 17:56

Když dva dělají totéž ,asi to není totéž.Sociálně demokratický hejtman jihomoravského kraje bral každou funkci,která byla placená.Měl jich něurekom i když všechny nebyly tak výnosné jako má lidovecký hejtman Čunek.Funkcová nenažralost zlámala Haškovi krk.Jak dopadne Čunek?Že je Čunek šikovný dokázal i v minulosti.Vždyť v té jeho minulé aféře odrbal (jsem slušňák,úmyslně jsem nepoužil výraz pana premiéra)erár o pěkné prachy.

0 2
možnosti
JC

No hlavně, že Bělobrádek chce hrát první ligu. Bez toho Čunka zřejmě zůstanou mimo parlament. Ani ti starostové jim nepomůžou.

1 2
možnosti
PK

Za mých mladších let měl např. Husák také 3 funkce - poslanec, generální tajemník a prezident. Jak to bylo s jeho platy, zda nějaký nečerpal, nevím. Kdybych se zeptal, asi bych se se zlou potázal ...:-(. Přece ta dnešní doba je lepší :-)

1 1
možnosti
VS

že by byl poslanec to si tedy nevzpomínám. A generální tajemník by povětšinou i prezident.

1 0
možnosti
Foto

Spíš mi vadí politici, kteří jsou symbolicky vedeni v různých dozorčích radách, kde nedělají vůbec nic, jen pobírají stálý příjem. Čunek má funkce, ve kterých za ním musí být vidět nějaká práce. Máte informace, že by nějakou ze svých funkcí odbýval nebo nestíhal?

4 0
možnosti
VS

Domníváte se, že je možné jeden den současně pracovat dobře jako starosta ve Vsetíně, hejtman ve Zlíně a senátor v Praze? Jinak s vámi souhlasím ohledně dozorčích rad. Ale dozorčí rady povětšinou zasedají jednou za čtvrt roku.[>-]

1 1
možnosti
Foto

Taky dělá lepší práci, hlavně kdysi ve Vsetíně. Jako jediný vůbec k tomu měl odvahu a organizační schopnosti.

4 0
možnosti
PK

V tom souhlas. Sice kritika byla obrovská, ale z pražských salonů, které nikdy konkrétní problémy řešit nemusí. Pokud jde o příjem, za zlaté éry poválečného kapitalismu, se to řešilo progresivním zdaněním. Bylo to spravedlivé, neumím si vykonávání více funkcí "naplno" představit, ale když ho Valaši chtěli v čele :-) Asi by kvůli daním neemigroval jako Depardieu.

4 0
možnosti