Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nic zadarmo nebude a už vůbec ne od Babišových firem. Ve finále to zaplatíme všichni na daních. A děti, které to nebudou chtít to budou vyhazovat, jako se to dělo za komunistů, když dostali tento spásný nápad.

0 0
možnosti

..no nejlepší donátor by byla naše bohatá katolická církev..

0 0
možnosti

Proč ten Babiš? Už jsme zapomenuli na státní půjčky MMF (nevratné) a jaké byly podmínky. Zapomenuli jsme jak stála svatá trojice v TV (Topolánek, Kalousek a Tůma) a snažili se nás ubezpečit, že ČR nehrozí finanční krize? Dnes se bijí v prsa o obhajují, že přece byla krize apod. Zapomenuli jsem na tiché zvedání daní za vlád TOP09 a ODS - oni tomu říkali optimalizace. Zapomenuli jsme na prohlasováni církevních restitucí narychlo dosazeným poslance kriminálníkem za ODS. Co se událo při volbách 2006. Jak dlouho držel Klaus ODS po volbách 2006 než se Topolánkovi podařilo sestavit vládu. Ten Klaus, který se nechal zvolit prezidentem komunisty. Ten Klaus a jeho slavná abolice. Ten Klaus, kterému zkrachovala ekonomika v 97. Co Panduři, CASY, PromoPro atd. Zavedením kruté daně na podporu OZE. Blíží se volby a strkají nám před nos Babiše, abychom neviděli mega prasárny minulých vlád. Zapomenuli jsme na vládu Topolánka a čistého tragéda Nečase - vždyť to byla ostuda nehorázná. Zapomenuli jsme na MS v Liberci atd.

3 2
možnosti
Foto

Mléko zdarma do škol je výsměch. Mléko do škol zdarma bylo obhajitelné snad někdy v poválečných letech, kdy hrozilo, že malé děti budou podvyživené, protože trpěly nedostatkem za války a nedostatkem po válce v dobách přídělového systému. Dnes, kdy je Evropa v podstatě přežraná a řeší se obezita už u malých dětí, je zjevné, že jde dílem o to, aby se předotovaní zemědělci mohli zbavit produkce a dílem o to, že se nejspíš probral ze sna nějaký zasloužilý soudruh a nenapadlo ho nic jiného, než co pamatuje z dob minulých. Není úplně nezajímavé, že mléku zdarma do škol předcházel zákaz prodeje potravin ve školách. I když nejsem paranoidní, stejně tam vidím souvislost, ale možná se pletu. :-)

6 0
možnosti

Už toho Babiše nechte chvilku na pokoji. Je to nejvíce kontrolovaný politik a ostatní se v ústraní smějí.

4 3
možnosti
Foto

Dobu ovládlo téma "Babiš" a toho je třeba se držet, držet, držet!

1 0
možnosti

P93e95t22r 43P13o57l77á12k

9. 3. 2017 11:19

Ten Babis! Ten muze za vsechno!

3 3
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,66
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik