Diskuse

Ano, bude líp

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....I když vypadáte v té uniformě velmi důvěryhodně, tlučením do klávesnice kompu a planým plkáním nikdy nezbohatnete ! !!!!!!

0 6
možnosti
VS

Potrefená husa se vždy ozve;-D

5 0
možnosti
ZJ

ČT si včera pozvala zástupce TOP a starostů, ještě ted nevím proč, když sotva prolezli do parlamentu. Když jsou takoví demokraté proč je lidé nevolí???????

1 4
možnosti
VS

Kdyby je nevolili nebyli by v parlamentu.;-D

8 0
možnosti
JK

Překročil jsem požadovaný věk - jinak bych to vzal. ;-D

Hláška "Zvýšili jsme kvalitu obyvatelstva." mě skutečně rozesmála.

Také si dokáže paní ministryně před AB dupnout, výsledkem dupání je zřejmě její vysněný post na obraně, který dosud vedl do nebe vychvalovaný budoucí ministr zahraničí, který už nyní ví, že AB si zahraniční politiku bude dělat sám.

Asi se v tom dupání ztrácíte, no není divu. Ale klid, jde jen o sestavu fiktivní obětovanou na oltář prvního pokusu, kvalitní koně čekají ve stáji a hbitě naskočí za odstřelené kusy. Aspoň doufám, protože pokud je tohle ta nejlepší sestava "odborníků", kterou dokáže AB v téhle zemi sehnat, tak nám pomáhej pámbu.

Vláda nevláda hnutí má nyní jediný cíl nedopustit výměnu nemocného staříka i kdyby měl být nahrazen gumovou atrapou, z některých záběrů mám pocit, že už se tak stalo.

3 0
možnosti
Foto

Lidé nejsou a nebudou, dá se to pochopit, proč by slušný, vzdělaný a schopný člověk dobrovolně lezl do toho politického marasmu?

3 0
možnosti
VS

A to je právě ten problém. kdo jiný by měl jít do politiky než vzdělaný a schopný. pak už zbývá pouze ten marasmus. [>-]

3 0
možnosti

Máte pravdu a karmu. I když nedávno mě Bureš rozesmál. Doteď říkal, že přidá důchodcům. Teď nově, že tisícovku těm nad pětaosmdedát. Bude dobrá. Tedy pro ty, co do těch pětaosmdesáti neumřou hlady.

6 0
možnosti
MM

Jak říkal herec Lukavský, nejlepší je dožít se 80ti let. Tam je už v globálu statisticky nejmenší úmrtnost.

4 0
možnosti
Foto

koblihy jste použil, jen mi v blogu chybí ještě ten Bureš.

3 1
možnosti
VS
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,66
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik