Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ze zkušenosti vím, že tzv. demokraté jsou nejzávistivější skupinou, jejich závist je však selektivní. Václavu Havlovi či p. Schwarzenbergovi nezávidí za žádných okolností, ovšem u svých politických protivníků mohou závistí puknout Rv!!

2 6
možnosti
JL

Nase socialisticka politicka organizace v CR, (korupcni) umoznuje rozmelneni politicke sceny na 98 stran a hnuti. Tento system financovani stran je tou nejvetsi korupcni organizaci. Pouziti penez danovych poplatniku, vytvari tu nejvyssi ZLOCINOST v organizaci statu. Nazyvanim tento system demokracii, je jen oblbovani obcanu CR.

Ted jsem si ulevil. Doufam, ze me nesmazou.

3 1
možnosti
Foto

Příspěvky na činnost stran ze státní kasy (tedy našich daní) by se měly zrušit. Ať si ty své (de)billboardy platí ze svých příspěvků. Politická scéna by se hned pročistila.

6 0
možnosti

Pane autore,

ve vší uctě, to co nás bude stát ta přímá demokracie Tomio Okamury, je minimem toho, co nás už od převratu stála současná trochu pokřivená demokracie.

Veškerá referenda se dají zpracovat v rámci termínu dnešních voleb a vůbec nemusíte mít strach, protože politici, kteří mají v rukou moc, položí referendům občanů takové překážky, že téměř žádné nebude, zejména k otázkám, které by měla rozhodovat většina občanů.

2 7
možnosti
VS

Vaše naivita je krásná..;-)

4 2
možnosti
KT

Za ty prachy bude ta přímá demokracie vlastně zadarmo

4 0
možnosti
DP

No to bude demokracie za všechny prachy v podání TO.Rv

3 0
možnosti
Foto

O85t83a55k73a35r 70S47e42k83l

14. 3. 2018 13:39

Měli kdysi / vlastně nedávno / v Peru vlivného politika japonského původu . Jmenoval se Alberto Fujimori a skončil dokonce jako prezident ve své druhé domovině - Peru. Tedy , vlastně neskončil .... po mnoha kauzách korupce , zneužití fce apod uprchl do své původní vlasti a demisi poslal poštou....

Říkáte - není Japonec jako Japonec...... ale ten náš kafemlejnek a slibotechna se mně vůbec nelíbí....:-/

8 3
možnosti
VV

Nojo, ale ten mel na rozdil od popelare univerzitni vzdelani, dokonce vicere. A nakonec stejne skoncil za mrizema.

1 0
možnosti
NP

Tomio se snaží, "maká", co to jde a určitě to s naší zemí i "myslí vážně" a Vy na něj takhle pane Svobodo;-D

Karma Vám R^

8 4
možnosti
KP

Váš blog pane Svobodo bych zařadil spíše než do blogu idnes, do receptáře nebo rad ptáka loskutáka. Je to takové roztomilé kutilství.

6 11
možnosti
Foto

Checht... a teď ještě další strany. To budou teprve cifry ;-D

Jedině zrušit příspěvky stranám.

7 3
možnosti
MS

Vy víte o nějaké jiné straně, jejíž předseda se snažil "odklonit" většinu státních příspěvků do vlastní kapsy, jak se o to pokoušel Okamura, když byl v čele Úsvitu ?

12 3
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,80
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik