Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

B.Sobotka přišel před vceřejnost se zrcadlem, ve kterém se plně zjevil A.,Babiš. Ryba bezobratlá, se šílenou minulostí, svádějící toky do svého rybníka. Jistě, proč to trvalo tak dlouho ? Zajímavé je, že zrcadlo hůlkou rozbil i M.Zeman a projevilo se, že jde o střet s mega mocným klanem oligarchy. Asi 30% národa věří tomu, že střípky rozbitého se dají znovu seskládat a Hamáček ,chce dokonce pomáhat s lepidlem ! Jde o naprosto neslučitelné proudy, kdy ČSSD má v Hnutí Ano, v čele s trestancem - Ideálního protivníka ! Způsob, který volí, je 100% zahubí. O KSČm ani nemluvě, je to tak kuriozní, že žvanivý, Babišem opovhvovaný spolek SPD z toho nakonec vyjde , jako spolek mravný a rozumný ! ... Jsem přesvědčen, že k žádné Dohodě dojít nemůže a vše směruje k novým volbám. Zde je pořád šance - se zbytkem rozumnosti národa se Bureše zbavit . Ten si již populo kroky připravuje svou půdu ... Je to legrační - Oligarcha hraje o vše, o svou povět, svobodu ! O Státotvornost ... :-)

6 5
možnosti
Foto

I98v14a49n 34M62a80r79e95k

21. 3. 2018 13:33

Ano p.Bučku, jistě mě, i Vás by nové volby potěšily ziskem 40-50 % pro ANO a AB.. . . . . . . Takže už aby k nim došlo. R^[>-]

1 2
možnosti
Foto

Největší chybu spáchal Sobotka s Chovancem, když se rozhodli Babiše zničit a rozjeli proti němu několik akcí s pomocí svých zákulisních nadřízených. Připřáhli Kubíka se Slonkovou. Přinutili Babiše se "vzdát" svého impéria. Vybalili na něj jednokorunové dluhopisy, ale když jim došly souvislosti, hned to stáhli. Vyvolali trestní stíhání kvůli Čapímu hnízdu, se kterým dokážou jen to, že přišlo o EU dotace. Sami se znemožnili a ANO pomohli. Teď místo, aby se ČSSD chovala jako strana, která má čtvrtinový volební podporu než ANO, dělá pořád ramena a mele stejné voloviny, které zabily Sobotkovo křídlo.

6 5
možnosti

Nemluvte nesmysly. Dluhopisy vyšetřuje PČR. A je to o několik levelů větší prů... než Čapí hnízdo.

7 3
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik