Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A můžete mě vysvětlit, co chcete na tom "západě" najít?

5 0
možnosti
DR

Přece prosperitu, demokracii a svobodu ne.

3 0
možnosti
SN

:-)......Ještě jsem se vrátil a rád! Diskuse bohatá, navnadil jste čtenáře.

Rád bych se Vás zeptal......když nemůžete volit Babiše, koho byste nám z těch minulých výtečníků doporučil? Fialu, Bělobrádka, (který už ohlásil odchod z politiky, protože se chystá kandidovat Čunek a cítí, že by to prohrál), Gazdíka, Farského, Bartoše, možná i Kalouska, výběr velmi široký! Ale....sqadra tak profláknutá, že by někoho z nich mohl volit jen člověk mdlého rozumu, jak psává pan Ziegler!

Jedině hlupák udělá v životě dvakrát stejnou chybu! !!!!!!

3 0
možnosti
VS

Kolik jste jich udělal v životě vy? Odhaduji minimálně pětkrát, když jste radostně a vesele chodil spořádaně volit komunisty;-D

1 2
možnosti
JL

Proc jsme stale na vychode a ne na zapade? Protoze stale mame striktne centralni statni uspodaradani typu vychodnich depocii, doporucene Gottwaldovi Stalinem, od nehoz toto adoptoval stejny kremelsky celedin Zeman. Az budeme mit to co si uchovali nasi sousedi, Nemecko a Rakousko, zemske zrizeni a jejich zemske snemy, budem zase na Zapade! To je prave tajemsyvi jejich nejuspesnejsich ekonomik v Evrope. Nejvetsi miru samospravy si vymohlo Bavorsko a proto taky je v Nemecku na prvnim miste. Centralizmus brzdi a ubiji veskere mistni iniciativy, na to bychom meli pamatovat, protoze bez zemske samospravy by se T. Bata nikdy nestal nejuspejsnesim Cs. podnikatelem vsech dob. Se Zemanovskym centralizmem budem neustale v riti.

2 0
možnosti
DR

Teď jsi to těm našim politikům Jarku fakt nandal. ;-D

2 0
možnosti
JT

J43i66r22i 29T12i91c60h47y

8. 1. 2019 18:19

Proc se tu porad omyla "zapad" nebo "vychod. Proc se nesnazime vest pro nas prospesnou cestu, budme prateli s obema, obchodujme, "vychodu" se neklanme, nenechme si dovezt ze "zapadu" jejich levicacko-fasisticky upadek, hlavne ne neprizpusobive vetrelce.

2 0
možnosti
VS

Není třeba, ty tady máme a ani jsem je nemuseli dovést;-)

0 0
možnosti
Foto

I73v76a77n 71M39a27r34e25k

8. 1. 2019 17:22

Nemůžete a nebudete p. Honorabilis Promotore? Inu jak se říká " "jedna vlaštovka jaro nedělá". ;-(

2 1
možnosti
VS

Ano, ale tisíce vlaštovek dokáže zastínit i slunce.;-)

2 1
možnosti
Foto

Tak od poloviny 90. let, kdy jsem měl možnost navštívit s jedním zájezdem Itálii, Španělsko, Rakousko, Monte Carlo a Francii jsem rád, že nejsem na Západě poté, co jsem v Paříži uzřel její národnostní složení. A to jsem se ještě teprve později dočetl, že někteří Frantíci jsou nezaměstnaní už tak ve třetí generaci. A ejhle už tu máme hnutí žlutých vest.

6 0
možnosti
MM

A co teprve USA, že? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Já nevím ,proč musíme stále někam patřit.

Vždyť žijeme ve střední Evropě.

Takoví Ukrajinci si mohou dělat co chtějí a my se chováme jako vazal vazala.

5 1
možnosti
PB

A co potom takový generál Pavel, že?

5 0
možnosti
Foto

kdo co se musel snižovat? Platy. Tudíž je to podmět sic rodu mužského, ovšem neživý. Tady nás pořád jeden doktor přesvědčuje, že Babiše volí jen lidé s nízkým vzděláním a vy budete teda výjimkou.

3 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,80
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik