Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J15i94r96i 33V86r16a78b86e67c

17. 3. 2018 16:27

Absolutní souhlasR^

3 3
možnosti
JH

Zmanipulovaní dospělí jsou vážným nebezpečím, zmínil jste, že byl i Hitler demokraticky zvolen? Co to zkusit shrnout? Půjčuji si text jednoho přítele a cituji: "Proběhly demokratické volby a to s určitým výsledkem. Dnes se demonstrovalo a demonstruje proti výsledku těchto voleb. Mnozí demagogicky tvrdí, že i Hitler byl kdysi zvolen také demokraticky a tak je vlastně v pořádku zkusit obejít volby, rozložit státnost a stát se bojovníkem za "demokracii" tím, že ji zabiju popřením výsledku voleb. Hitlera ovšem lidé zvolili proto, že měli strach z komunistů, kteří získali v té době (po hospodářské krizi) obrovský vliv v zemi. A kdy v těch volbách zvítězil? Poté co se pokusil o puč (1923) za což si odseděl rok...a jak ho udělal? Vyhnal propagandou lidi do ulic, hlavně mladé studenty a pracující...nepřipomíná vám to něco?!!!! Takže jaký je, nebo má být, tedy výsledek demonstrací "bojovníků za demokracii", kterým nevyhovují demokratické volby? No, demokratický systém to být nemůže, ten se jim nelíbí. Na Ukrajině proběhl kdysi také Majdan ve jménu "demokracie", dnes se hlavní třída v Kyjevě jmenuje po Stěpanu Banderovi, fašistovi a vrahovi...Tak co chcete? Další volby, které stejně již z principu potvrdí výsledek těch předchozích, občanskou válku, nebo nějakou diktaturu těch, kteří si usurpují právo na termín "demokracie" a ten vnutit silou všem? Bude to ještě tedy demokracie? Co tedy chcete? Zničit státnost? Bureš je zloděj a práskač, ale vyhrál volby a to víc než přesvědčivě. Takže zabijeme 1 500 111 lidí, kteří ho volili? A co vyhladit ještě 538 574 voličů co jsou pro Přímou demokracii...no a těch 393 100 komoušů už bude hračka, ne?"

18 10
možnosti
VS

Paní učitelko, vy jste s prominutím demagog. A když čtu co jste napsala, tak mě jímá hrůza, že jste tou učitelkouRv

13 10
možnosti
Foto

R^ A nejhorší jsou zmanipulovaní dospělí, kteří pak manipulují svými dětmi.

10 2
možnosti
TB

A nejhorší jsou zmanipulovaní dospělí, kteří mají utkvělou myšlenku, že všichni ostatní kolem nich jsou zmanipulovaní ;-)

11 0
možnosti
KP

Pozor na nebezpecne samozmanipulovani.

4 0
možnosti
Foto

Ano. Komparzisté s nimi často přicházejí do styku, když se oblékají z fundusu;-)

2 0
možnosti
Foto

R^

Ti zmanipulovaní se již ozvali. Otázka je, zda nezvolit přesnější označení. Já marně přemýšlím, proč je to tak rozčiluje, že vyvádějí, jako by je na nože brali. Že by strach?

Zlý demonstranti jim už sebrali Ondráčka. Kdo bude další?

A ještě mládež! Takou mládež přece nemohou potřebovat!

Inu, na Hradě je také Daliborka! ;-D

6 8
možnosti
Foto

Mně je jedno, jaké zastáváte názory. Ostatně já vyznávám naprostou svobodu slova a v některých názorech se i shodneme, např. na Babiše či komunisty. Ale všiml jsem si, že Vy nikdy nehájíte principy nebo hodnoty demokracie, ale pouze a jen své názory bez možnosti diskuse. To je ovšem jasný znak zmanipulovanosti. Proto Váš příspěvek působí poněkud komicky.

6 1
možnosti
Foto

I34v80a60n 11M45a87r68e57k

17. 3. 2018 15:18

"Umělohmotnou" červenou kartu p.Svobodo máte stále u sebe ? A co tak přitvrdit, a anulovat výsledky parlamentních i prezidentské volby? Nebo ještě lépe, co tak vyvolat tuzemský "Majdan", se vším všudy co k němu patří ? RvRvRv

13 5
možnosti
VS

Pane Marek kartu mám v šuplíku a nevím o tom, že bych psal o anulování volebních výsledků. Ne nadarmo se říká že 20% obyvatel neporozumí textu.;-)

8 3
možnosti
Foto

Je zajímavé, jak se u takových diskuzích objeví agent StB Hermánek s přezdívkou Dvořák, který udával své spoluzaměstnance. Jako když to má na povel. Jaho grupa Standa Novák , Ivan Marek , Arnold Lička , mu začnou dávat plusy. Opravdu je to skvělá společnost.

7 6
možnosti
Foto

Nikoho jsem neudával Kindle a asi do celé věci zapojím svého právníka.

7 0
možnosti
Foto

Kdo jsou to ti zmanipulovatelní? Babiš, Zeman jako obratní demagogové ví, že musí okolo sebe vytvořit těsný, soudržný a homogenní okruh přívrženců. Ví, že k lidské společnosti patří lidé, kteří se dokážou shodnout na negativním programu a to na nenávisti k politikům, na závisti vůči těm, kteří se mají lépe než oni, než jakémkoliv pozitivním programu. Těm lidem stačí nějaký dát nějaký negativní program, heslo „Všichni kradou „ Kolem nich se vytvoří skupina MY a ONI jsou ti ostatní a proti nim vedou boj. Tahle skupina svého Babiše a Zemana nedá a něco jim vysvětlovat, předkládat jim fakta o těchto osobách je marné.

10 7
možnosti
VS

Asi máte pravdu. Ale člověk se tomu nesmí podat.R^

5 2
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik