Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hitler i komunisté byli zvoleni v demokratických volbách, ale my, na rozdíl od jejich současníků máme tu výhodu, že vývoj událostí hodnotíme s odstupem času. Demokracie dává právo na názor každému, ať je jakýkoli a svoboda slova zaručuje možnost tyto názory veřejně sdílet (samozřejmě kromě podněcování k násilí). Je-li někdo nespokojen s fungováním ČT, není důvod, aby tento názor nemohl veřejně vyjádřit. Svoboda slova bude ohrožena tehdy, bude-li toto právo některé straně odňato. Nejsem příznivcem Zemana, ale pokud jde o jeho názor na objektivitu ČT, musím s ním souhlasit. Nejmarkantnějším příkladem je migrační krize. Problémy s kriminalitou migrantů, radikalizace muslimů, obrovská nezaměstnanost, výskyt oblastí, kam se neodváží ani policie atd., jsou již běžnou součástí života lidí v zemích, které migranty přijímají. A každý ví, že ČT se reportážím s touto tématikou nevěnuje. A to je obrovský problém, jelikož jsme členy EU, která na nás podala žalobu ohledně neplnění kvót, projednává se tzv. Dublin IV., který řeší trvalé přerozdělování migrantů a tudíž se nás toto téma týká. A právě proto je povinností veřejnoprávních médií, se takovýmto důležitým tématům věnovat a ne je zcela úmyslně přehlížet.

12 3
možnosti
Foto

Migrační krize je typická ukázka jak lze zmanipulovat lidi. Vyvolat v nich strach z něčeho, co u nás není a nehrozí. Přitom u nás žijí cizinci, kteří prošli migračním procesem a nikdo o nich neví. Jednou je to strach ze Židů a podruhé z muslimů.

6 6
možnosti
Foto

J39a51n 62Š20i73k

17. 3. 2018 14:46

Dospělí se nechají stejně snadno zmanipulovat jako děti, záleží jen na použitých metodách. Historie o tom ví své. Výstražné studentské stávky se účastnilo cca 300 škol. K celkovému počtu všech škol se mi to nezdá nijak závratné číslo. Zřejmě se tedy studentské demonstrace týkaly jen několika velkých měst. Zvláštní tedy je, že se demonstrace studentů pořád tak řeší. Možná je to jedna z použitých metod, na kterou skočila řada blogerů i diskutujících :-)

5 0
možnosti
Foto

Vždy záleží na tom, jakou pozornost té které události média věnují a jak ji hodnotí.

Pamatuji kdysi jednoho hladovkáře. Jmenoval se buď Matoušek nebo Mareček nebo tak podobně. A ten měl obrovskou publicitu, i když jím deklarované hladovění vůbec nebylo reálné.

Ale on vědomě nepodváděl. Nejedl, pouze pil pivko a to má kalorií dost až hodně. Ale, to on asi nevěděl.

V každém případě měl takovou podporu médií jako nikdo.

4 1
možnosti
AL

Nadpis:

Horší než zmanipulované děti, jsou zmanipulovaní dospělí!

------------------------------------------------------------------------------------

Tak jsem se v článku dočetl:

Chci jim připomenout, že demokraticky byl zvolen i Adolf Hitler a nebo komunisté v roce 1946, zemanovci křičí, jeho velebnosti Miloše Zemana, Zeman svůj vrozený vulgarismus, zvulgarizoval celou českou politiku., Další kapitolou jsou okamurovci, kteří napadají děti a lidi, http://www.aeronet.cz, http://www.sputnik.cz, http://www.zvedavec.cz a další, nebo Parlamentní listy, bývalý komunista a agent StB Andrej Babiš, To je naše právo, k vůli kterému chodili sta tisíce lidí na Václavské náměstí. A doufám, že když bude nutné, tak přijdou znovu, včetně dětí, které i tehdy s rodiči chodily na Václavské náměstí. I přes zlost a nenávistné výpady učitelek, Proto mám nadále červenou umělohmotnou kartu (Made in China).

------------------------------------------------------

Tak rád bych dal tomuto dílu karmu, moc jsem se snažil ................ a nejde to. Zavolal jsem našeho hodného souseda, co má Drahoše ještě pořád vylepeného za oknem, nechal ho přečíst článek a chtěl ať dá karmu místo mě. Ani on to nedokázal.

Co se dá dělat, půjdu hledat po okolí, snad se někdo najde, ale mám podmínku - musí umět číst.

Děkuji za článek vážený pane autore.

:-)

5 5
možnosti
VS

Děkuji za to, že jste si našel čas, část mého článku přepsat pod můj článek;-)

8 1
možnosti
JL

Ano, není nadto připomínat "demokrata" Hitlera a demokraticky zvolenou KSČ, která toho využila k nastolení "legální" diktatury v r.1948. Když už autor připomněl opoziční smlouvu - vnucuje se jaksi touhu psychologizovat, protože dva důležití lídři 90.let - Zeman a Klaus jsou mimořádně silná egoentrická ega, přesvědčená o své neomylnosti. Jejich nátury jsou od přirozenosti diktátorské, nikoli demokratické. - To má ovšem Česko tudíž msůlu, ale na druhou stranu: takto Češi a Moravané smýšlejí a takto volí své lídry, a tak vlastně mají, co chtěli. Howgh.

2 1
možnosti
Foto

Je nutné znát dějiny. Je zcestné je užívat ke ,,vhodným" účelům a paralelám. I to je cesta. Ovšem do pekel. Je třeba si uvědomit, komu a proč by se hodilo vyvolat ,,bezvládí"!Tam je mnoho paralel, a nejen dějinných!!

2 0
možnosti
VV

Napsal jste pravdu a ta se urcite libit nebude. presto jsem vam kliknul.

4 2
možnosti
Foto

Co to je za logiku? Vy klikáte podle ostatních?

7 2
možnosti
PV

Jsem rad, ze stale jeste ziju v zemi, kde nikdo nikomu nezakazuje demonstovat. Maximalne hrozi vyhazov z prace, pokud se muj politicky nazor neshodne s nazorem majitele, duvod se najde vzdycky.

1 0
možnosti
JL

Jen ať lidi protestují, Miloše Zemana z Pražského hradu nedostanou, a tak se jim oprávněně směje.

1 0
možnosti
Foto

Problém je, že někteří lidé si vytvořili vlastní svět,..R^ Je si autor ,,stopro" jist, že není jedním z nich, když jako argument uvádí zdroje, jež mnozí ani nečtou a nesledují?;-)

7 4
možnosti
AL

Horší než zmanipulované děti, jsou zmanipulovaní dospělí!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Já bych je zmanipulovanými přímo nenazýval. Jsou trochu nezodpovědní, když se pod Václavem choulí k sobě, zrovna, když řádí chřipková epidemie.

:-)

3 2
možnosti
Foto

Vám opravdu někdo ubližuje? Nevypadáte na to...:-/Rv

7 3
možnosti
PK

Nikdo nikomu přece nebrání demonstrovat a panu autorovi už vůbec ne....jen pozor ať tam nenastydnete ;-D;-D;-D

12 3
možnosti
VS

Nemusíte mít strach. Vezmu si teplé spodní prádlo, jak říkal limonádový Joe;-);-);-);-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik