Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Česani jsou postiženi závažnou nemocí jménem "touha po moci". Ta způsobuje absolutní odtržení od reality a klapkoidní vidění. Jasně že si AB česanské ministry řádně vychutná, nadělá z nich neschopné blbečky a stejně si s komunisty a SPD prohlasují vše.

0 0
možnosti

Pane autore i když pravděpodobně

nejsem na stejné politické notě, dovoluji si vám tentokrát udělit karmu.R^

0 0
možnosti
LC

Nevím, jak (nejen) autor blogu došel k tomu, že spoluvládnutí s Babišovým ANO, stojí za jejich prudkým propadem volebního výsledku. Ten propad byl, podle mě, způsoben tím, že se Sobotka nechal utáhnout Kalouskem na vařené nudli i kvůli kravinám, které jejich ministři produkovali, například inkluze. Odrovnali se ale především podrazáctvím, vůči svému koaličnímu partnerovi. Začalo to lex Babišem a končilo demisí nedemisí a nakonec vyhozením Babiše z vlády. Tím vůbec neříkám, že něco jako lex Babiš nemělo být přijato. Ale nejdříve měla být demise vlády, vytvoření nové vlády ČSSD s TOPkou, ODSkou a lidovci a pak klidně takový zákon mohli přijmout. Prostě, štafetový kolík nejhloupějšího sociálního demokrata převzal od Zaorálka Sobotka. Místo na teplém místečku eurokomisaře (a doživotní rentou 5k EUR) skončil jako trumbera s hypotékou na starý dvouletkový byt ve Vyškově. Premiér... tsss.

0 0
možnosti
VS

Ano, Kalousek může za všechno - i za to že je teď zima.

1 0
možnosti
TB

Tak hlavně za propad si může ČSSD naprosto sama, za to nemůže Babiš a ANO. Naprosto diletantskou politikou si došli pro volební výprask. A nemáte pravdu, být ve vládě je pro ně nyní jedinou záchranou. Strana s šílenými dluhy a mizivou podporou, pro ně je právě nyní jediná šance před zánikem být "u lizu", mít svá ministerstva a být na očích, pak můžou v příštích volbách mít zase nějaký slušný volební výsledek. Kdyby zůstali bezvýznamnou opozicí, tak se příště do PS již nedostanou......

1 1
možnosti
VS

Hádejte, proč dostali ve volbách tak málo?

3 0
možnosti
JS

Je to velmi jednoduché. Buď Babiš dostane důvěru nebo budou předčasné volby. Obávám se, že tuto skutečnost si uvědomují pouze komunisté. Obecně platí, že za blbost se musí platit.

2 0
možnosti
JL

Ja s vami souhlasim, pane Slivicku. Jen je mi lito republiky v obojich scenarich. Kdyz dostane duveru, neni zde brzda, ktera premiera zastavi pred ziskani vetsiho podilu z rozpoctovych penez.

Pri druhe variante, vysledek bude stejny. Snad jen procenta stran ve Snemovne se zmeni. Ale zase zde bude republika bez te brzdy!!!

Jedine co se nezmeni, bude zase mnoho kauzi, ktere prinesou "plac a narek" pisatelu blogu zde, na strankach Idnes. O tom jsem plne presvedcen!!!

0 0
možnosti
OP

To je bezskurulózní parta, ti už všechno prodrbali a jen touha po zašlé slávě a moci je vhání do trapáren, které nyní předvádějí

0 0
možnosti
Foto

I29v36a76n 36M48a91r64e47k

21. 3. 2018 13:30

To spekulování p. Svobodo mi připomíná pořekadlo :"Ani pěšky,ani za vozem"

A koho by jste nám doporučil, staré "osvědčené " partaje ? "Děkuji nechci"! ;-( Rv

0 0
možnosti
VS

Chcete snad říci, že ČSSD není stará "osvědčená strana"? A nebo nerozumíte textu. Což ve vašem případě není poprvé.;-)

2 0
možnosti
MC

R^Přesně tak jak píšete. Jsou to šulíni. Nyní si opravdu občan nemá s čeho vybírat. ANO, ČSSD, KSČM, KSČM versus to co napsal a zpíval Karel Kryl "demokraturním davem hysterických Havelek a Havílků". Bohužel Česko bude dlouho čekat na morální autority, kteří by byli hodni moderní politiky vedení státu. Jaký národ taková politika.

2 0
možnosti
JL

Jen dodam, pane Cestre. Jaky narod, takova organizace statu. Za BLBOST se plati. My platime jiz 26 let. A to bez ohledu, ktera strana je u kormidla. Dnesni politicka scena jen ukazuje, dno nasi blbosti. Jeste jsme se jeste neprobudily.

1 0
možnosti
Foto

"Líbí se mi", jak z ČSSD zní, že chce zamezit vzniku menšinové vlády podporované komunisty a SPD a že jim vadí stíhaný premiér. Tak hlavně, že v tom mají jasno.

7 0
možnosti
Foto

Jít do holportu s týpkem jménem Andrej Babiš nikdy nekončí dobře. Zkušeností jeho obchodních partnerů je plný internet, případně Selský rozum.

Kdo se chová jako dobytek v obchodních věcech, bude se tak chovat vždycky. S Andrejem Babišem ani náhodou, nikdy....

11 2
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik